2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من چیکار کنم؟؟ هر فرمتی تبدیل میکنم پخش نمیکنه ولی یسری فیلم دارم ک از بیرون گرفتم اونارو پخش م ...

فیلم داخل دی وی دی فرمتش جوریه که میخوره اما تک فایل احتمالا  mp4 بخونه

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
یعنی چی خب منم فیلمامو ریختم تو دی وی دی دیگه ولی نخورد ب mp4 هم تبدیل کردم باز نشون نداد

وقتی میخوای رایت کنی تو دی وی دی با برنامه رایت یه فرمت داره مختص dvd player اونو بزن

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
فیلم داخل دی وی دی فرمتش جوریه که میخوره اما تک فایل احتمالا  mp4 بخونه

راستی من ی بار به یه فالگیر زنگیدم اسم خودمو مادرمو پرسید گفت موکل دارم کلی چیزای خوب بهم گفت ک هیچ کدوم اتفاق نیافتاد الان خییللی از کارم پشیمونم چیکارکنم؟؟ 

دوبارم پیش دعانویس رفتم البته این دعانویسه فقط سرکتاب باز میکنه با ی مبلغ خییلیی کم همه چی رم درست گفته تاحالا من فک میکنم اونایی ک پول کم میگیرن کلاهبردار نیستن

وقتی میخوای رایت کنی تو دی وی دی با برنامه رایت یه فرمت داره مختص dvd player اونو بزن

خب اون فرمته چیه؟؟ تو رایت ک نمیشه فرمت و عوض کرد من اول با ی نرم افزار تبدیل فرمت فرمتشو عوض میکنم بعد رایت میکنم

راستی من ی بار به یه فالگیر زنگیدم اسم خودمو مادرمو پرسید گفت موکل دارم کلی چیزای خوب بهم گفت ک هیچ ...

هردو شرن😥

فقط مواظب باشید فرمت فالگیراتون رو دی وی دی پایرا بخونه😅

خب اون فرمته چیه؟؟ تو رایت ک نمیشه فرمت و عوض کرد من اول با ی نرم افزار تبدیل فرمت فرمتشو عوض میکنم ...

با nero رایت کنین میشه