2821
2789
عنوان

سوال دارم!

108 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام.دکترم برام یه مکمل بارداری نوشته که توش اسید فولیک هست،بعد حالا اسید فولیک رو بازهم برام تجویز کرده.خطر ناک نیست؟هم تو مکمله اسید فولیکه هم جدا بخورم،۲تاشم باید صبح وعصر بخورم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه منم میخوردم تازه برای من یه پودرم بود که با  اون میشد ۳ دور اسید فولیک که پرسیدم گفت دوزاشون ...

اها مرسی عزیزم،اخه من نگرانم که تویه این مکمله دوزش کافی باشه بعد الکی این اسید فولیکم بخورم یه وقت ضرر داشته باشه برای همین سوال کردم 

نه چه مشکلی دوز اون مکمله کمه .فولیک اسید بد نیست من یک سال میخوردم چون تو اقدام بودم نمیشدم 

اخه میگن دوز بالاش خطرناکه،برای همین پرسیدم.مرسی

اها مرسی عزیزم،اخه من نگرانم که تویه این مکمله دوزش کافی باشه بعد الکی این اسید فولیکم بخورم یه وقت ...

نه نداره باز از دکترت بپرس ولی شایدم وزن نی نی پایبنه بخاطر همون دوبار در روز به هر شکل مختلف داده بهتون

از داروخونه هم میتونی بپرسی    اطلاعات دارویی دکتر های دارو ساز بهتر از پزشک هست قشنگ مید ...

اها باشه دوستم مرسی

2790
2823
2791
2779
2792