2777
2789
عنوان

پیدا کردن دوست

226 بازدید | 14 پست

سلااام چطورین خوبین ؟ 

بچه ها من توی پیدا کردن دوست به مشکل برخوردم و واقعا احساس بدی دارم ... شما توی یه جمعی که میرین که کسی رو نمیشناسین و همه با هم دوستن و کسی تنها نیست چجوری باهاشون دوست میشین ؟ با جزئیات پلیز 😉☺😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این همیشه جواب نمیده من خودم آدم شوخی هستم ولی ممکنه به نظر یه سری ها مسخره بیاد ... اگرم کار بکنه باعث میشه که فقط توی همون مهمونی خوش بگذره که تازه اگه کار کنه ... میخوام ببینم چجوری میشه رابطه رو ادامه دار کرد ... می دونی توی یه جمعای اینجوری که همه با همن یه جورایی انگار گارد دارن نسبت به پذیرفتن یه فرد جدید مثلا توی باشگاه 

خب منم همینطوریم ولی ازین وضعیت احساس خوبی ندارم بلاخره آدم به دوست احتیاج داره هر چقدرم خانوادش خوب باشه دوست دارم که تعداد دوستام زیاد باشه خودم حس می کنم یکم روابط عمومیم ضعیفه میخوام ببینم بقیه چی کار می کنن

منم مثل شما میتونم تو جمع خودمو قاطی کنم ولی وقتی از اون جمع میام بیرون دیگه رابطه تموم میشه .یجا خوندم که باید یه بهانه جور کنی و سر اون بخوای شمارتو یادداشت کنه یا شمارشو بگیری و اینکه اجازه بدی اون بیشتر حرف بزنه و تو بیشتر شنونده باشی بیشتریا دوست دارن کسی رو مخاطب قرار بدن که هی نخواد از خودش بگه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من دست خودم اصلا نيست جايي يا كلاسي ك ميرم تو چند جلسه اول خشك و سردم ولي كم كم يخم اب ميشه با همه د ...

خب چجوری دوست جون جونی میشی؟چه ترفندی میزنی؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

خب چجوری سر صحبت رو باز می کنی سوگند جون ؟ الآن تصور کن رفتی یه جا تنهایی و دلت میخواد با یه کسی ارتباط بگیری چی می گی اول ؟ ضایعست که آدم از آب و هوا حرف بزنه 😂😂😂