2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم صبر کنن تا ۹ماهش بشه بعد دستگاه رو جدا میکنن اونم سزارین میکنن بچه رو برمیدارن

آخی طفلی چرا آخه چجوری خودکشی کرده

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه رو خارج میکنن میزارن روی سینه مادر خاکش میکنن..

یکی از فامیلامون ۷ماهش بود یه دختر ۶ساله هم داشت .باهم رفته بودن حمام .حمامشون بخاری گازی داشت.گاز گرفتشون سه تایی مردن.بچه رو سزارین کردن گزاشتن رو سینه مادرش خاکش کردن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بچه رو خارج میکنن میزارن روی سینه مادر خاکش میکنن.. یکی از فامیلامون ۷ماهش بود یه دختر ۶ساله هم داش ...

😢😢😢

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
بچه چهار ماهه نمیمونه فک کنم حالا چرا خودکشی

یه بچه شیر خوار هم داره، میگن بچه اش سینه هیچ زنی رو نمیگیره که بهش شیر بدن،بمیرم میگن خیلی بی قراری میکنه

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""