2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چون بین هفته های یازده تا سیزده مایع پشت گردن جنین قابل اندازه گیری بعد اون نمیشه دیگه....به خاطر جنسیت ریسک نکنین

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

این کارو نکن.بازم معلوم نیست.من ۱۲ هفته رفتم ان تی گفت هماتوم داری، معلومم نبود پسره یا دختر.دوهفته بعدش رفتم باز پرسیدم گفت مشخص نیست. حالا یک ماه دیرتر بفهمی جنسیتش را چی میشه؟؟؟

تا قبل16هفته دقیق نیس خیلی سونوگرافی خوب میرن و اشتباه بهشون میگه ولی این سونو مهم ترین سونو بارداریه،دوازده هفته تا سیزده هفته بری بهتره دکتر من که اینو میگفت باز خودت میدونی

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘
این کارو نکن.بازم معلوم نیست.من ۱۲ هفته رفتم ان تی گفت هماتوم داری، معلومم نبود پسره یا دختر.دوهفته ...

عزیزم چشم خدا خیرت بده که راهنمایی کردی میشه بگی هماتوم چیه؟

تا قبل16هفته دقیق نیس خیلی سونوگرافی خوب میرن و اشتباه بهشون میگه ولی این سونو مهم ترین سونو بارداری ...

اها دکتر من اصلا حرف نمیزنه باهام هر دکتری میرم بداخلاقن سریع مینویسه میگه برو

چشمت بی بلا به نظرم خونریزی یا لخته خون پشت جفت بوده.البته من لکه بینی هم نداشتم

عزیزم ایشالله که هیچی نیست ایشالله یه زایمان خیلی خیلی راحت داشته باشی و خدا یه نینی تپل سالم بهت بده 😍😍😍