2821
2789
عنوان

یه سوال شرعی

4394 بازدید | 25 پست

من چله ی سوره یاسین برداشتم میخواستم ببینم اگه غسل جنابت یا حیض داشته باشم چله درست نیست؟باید اول غسل کنم بعد سوره رو بخونم؟

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

درسته.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه برای خواندن سوره نیاز به غسل نداری

فقط دستت به خط قرآن نخوره 

و اگه شرایطش داری غسل بکنی بهتره ثواب قرآن خوندن با طهارت و وضو بیشتره اگه نتونستی اشکال نداره

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر

باجنابت ک حتی دست زدن به قران هم حرامه

ولی درحالت حیض فقط مکروهه و گناهی گردنت نیست

اینم بگم اگه همزمان پری هستی و غ۰سل جنابت گردنته تا پری تموم نشه غسل جنابت قبول نیست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه،،نیازی نیست،،،،جنابت که همون لحظه آدم غسل میکنه میره پی کارش،،،ولی حیض نه نیازی به غسل نیست،،،چون ...

سجده واجب رو چجوری باید انجام داد یعنی همون لحظه که به آیه ای که سجده داره رسیدیم همون لحظه سجده کنیم یا چی؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
سجده واجب رو چجوری باید انجام داد یعنی همون لحظه که به آیه ای که سجده داره رسیدیم همون لحظه سجده کنی ...

بستگی به مرجعت داره

بعضیا میگن اون سوره رو کلا تو زمان عادت نباید بخونی بعضی ها میگن فقط اون ایه رو نخون 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
باجنابت ک حتی دست زدن به قران هم حرامه ولی درحالت حیض فقط مکروهه و گناهی گردنت نیست اینم بگم اگه ه ...

مس قرآن چه درحال جنابت و چه در حال حیض حرامه،قران خوندن کراهت داره،مورد اخر هم اختلافیه‌.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز