2777
2789
عنوان

کار در منزل

2606 بازدید | 20 پست

از کارایی ک تو خونه انجام میدین و پولساز هست به منم معرفی کنید لطفا مرسی

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

چه کاری مد نظرتون هست؟ 

تاپیکای قبلی من رو ببینید 

بعد اگر دوست داشتید راهنماییتون کنم

👩‍💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت    👈 مشاوره پوست و مو رایگان//       🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن                 برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه منم معرفی کنید 

چه کاری مد نظرتون هست؟ 

تاپیکای قبلی من رو ببینید 

بعد اگر دوست داشتید راهنماییتون کنم

👩‍💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت    👈 مشاوره پوست و مو رایگان//       🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن                 برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی 
اره عزیزم من برای خودم کار میکنم و درامد دارم.برای اطلاعات بیشتر به ای دی تل گرام@yasmoshaverیاشماره ...

یه توضیح میدی همینجا

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

سلام دوستان 

من خودم انواع کرم و صابون گیاهی تولید میکنم با بهترین مواد و روغنها

فوق العاده عالی و حس خوبی  به پوست میده هرکسی استفاده کرده

نماینده فروش میخام از همه استانها با پورسانت خیلی خوب که میتونیم باهم کار کنیم

حتی واسه پوست های خودتونم کرم صابون میخاین در خدمتم

واسه ارتباط یا دیدن محصولاتم اینستاگرام در خدمتم

darma_soap

یه برنامه بهتون معرفی میکنم که بدون مجموعه گیری ماهی ۶۰ هزار تومان بهتون میده(با روزی ۱۰ دقیقه) اپلیکیشن آسرو رو از بازار دانلود کنید و ثبت نام کنید با کد معرف IR0035870 تا فعال بشه (مثلا میتونید به غیر از گوشی خودتون با گوشی همسر،مادر و...هم انجام بدین که از هرکدوم ماهی ۶۰تومن جمع کنید)

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
یه برنامه بهتون معرفی میکنم که بدون مجموعه گیری ماهی ۶۰ هزار تومان بهتون میده(با روزی ۱۰ دقیقه) اپلی ...

چ برنامه اي؟

اگه دوست دارين سرگذشت زندگي هاي واقعي رو بخونين يه سر به تاپيكام بزنين                                           لطفا براي اينكه تا اخر تيكرم به چيزي كه ميخوام برسم يه صلوات بفرستين😘