2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه احتمال زیاد باردار من کیست رو فقط حدس زدم ولی بیشتر علائمتون برای بارداری هفته های اول هست 

خداکنه پس چرا بی بی چک منفیه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
قبل پریود لکه بینی داشتی یا مثلا خون همراه ترشحاتت باشه ؟

سلام عزیزم.میشه به سوال منم جواب بدی لطفا..من اینماه حدود ۲۰روز تاخیر داشتم..یه هفته پیشم ازمایش دادم منفی بود..الان حدود سه روزه پریود شدم..ولی همش لکه قهوه ای یا خون کهنس...بنظرت چیکار کنم زودتر پریود شم..این عقب انداختنه طبیعیه؟تو اقدامم وتنبلی دارم

ولی اگه امکانشو داشتی برو دکتر آزمایش خون ازت میگیره به آزمایشگاه نمیری همون خودش میگیره جواب رو برا ...

تا فردا صبرمیکنم اگه پری نیومد میرم.

یه دنیا ممنون بابت راهنمایی تون🙏🙏😍😍

شاید نزدیکی پریود حامله شدید و هنوز واسه مثبت شدن زوده یعنی تشخیص نمیده بارداری های کوچیک رو حتی سون ...

خدا ازدهنتون بشنوه😍😍

تا فردا صبرمیکنم اگه پری نیومد میرم. یه دنیا ممنون بابت راهنمایی تون🙏🙏😍😍

اگه تونستی فردا هم بی بی چک بزار اگه تا ۷ روز منفی شد احتمال کیست یا تخمدان پلی کیستیک هست ولی همون بهتر برید دکتر 

همون تنبلی تخمدان هم باعث تاخیر در پریود میشه من متخصص مامایی هستم سوالی داشتی بگو 

دوست عزیز.من قبلا تنبلی داشتم با دارو دخترم باردارشدم..من دخترم هرروز زیره میخوردم تحرکم بیشتر کردم پریودم منظم شد ی بارداری ناخواسته داشتم ک اقدام ب سثط کردم ک خودش سقط شد.بعد سقط یکماه قرص جلوگسری خوردم و ولش کردم.بعدش پریودم تنظیمش بهم خورد یعنی میشدم ولب با تاخیر الان میخام اقدام کنم.غیر از دکتر رفتن چ مواردی رعایت کنم برای بازداری.این ماه میخام اقدام کنم

خدا ازدهنتون بشنوه😍😍

انشالله برات آرزوی مامان شدن رو دارم 

خیلی از مریض های من اینطوری ناامید اومدن و گفتن که خسته شدیم و حامله نمیشیم ولی جواب آزمایش مثبت شده حتما موقع اذان از خدا بخواه 

سلام عزیزم.میشه به سوال منم جواب بدی لطفا..من اینماه حدود ۲۰روز تاخیر داشتم..یه هفته پیشم ازمایش داد ...

اگه تا ۷ روز بی بی چک منفی شد و پریود نشدید احتمال اینکه تخمدان پلی کستیک و یا کیست دارید اونموقع حتما به دکتر مراجعه کنید تا زودتر درمان بشید 

انشالله برات آرزوی مامان شدن رو دارم  خیلی از مریض های من اینطوری ناامید اومدن و گفتن که خسته ...

قربونت برم شما چقدگلید حتما میرم دکتر😘😘😍😍