2777
2789

ماهردو 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی به رسم اقوام داره

ما بعد عروسی پاگشا شدیم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
پس چرا بعد عروسی منو کسی پاگشا نکرد😢حتی مامان شوهرم

غصه نخووور تنها نیستی منم کسی پاگشا نکرد از طایفه همسرم اوناهم الان واسه بچه هاشون زن گرفتن یا شوهر دادن منم پاگشا نکردم ،به همه ام گفتم چون منو پاگشا نکردن پس توقع ازم نداشته باشن☺

خدایا دوست دارم💚
جرات شو ندارن ،چون همه میدونن شوهرم چقدر روم حساسه یه نفر بخواد بهم بگه تو دیگه با شوهرم طرفه😁

خیلی خوبه افرین 

بیینم عروسای دیگشم مادرشوهرت پاگشا نکرد یا فقط تورو؟

خدایاشکرت
خیلی خوبه افرین  بیینم عروسای دیگشم مادرشوهرت پاگشا نکرد یا فقط تورو؟

خبر ندارم من عروس یدونه مونده به آخری هستم،یه عادتی دارم با جاریام زیاد صمیمی نمیشم چون اونا همش در حال بدگویی از مادر شوهرم هستن من خوشم نمیاد از غیبت ،فوق العاده ام احترام مادر شوهرم دارم

خدایا دوست دارم💚
خبر ندارم من عروس یدونه مونده به آخری هستم،یه عادتی دارم با جاریام زیاد صمیمی نمیشم چون اونا همش در ...

شوهرت از اول پشتت بود ؟ همه میدونستن اینو؟

خدایاشکرت
شوهرت از اول پشتت بود ؟ همه میدونستن اینو؟

اویل نامزدی مادر شوهرم گفت فلان جا نرو من هیچی نگفتم  ولی شوهرم دونست با مادرش چیکار کرد،ولی به بقیه جاریام میگفت اونا شوهراشون اصلا از حقوق زنشون دفاع نمی کردن 

خود شوهرم به همه گفت کوچکترین به احترامی به زنم بشه دورتون رو خط میکشم 

خدایا دوست دارم💚