parnianjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 487 عنوان کادو! 107 بازدید | 15 پست چه کادوهای ساده ای از همسرتون گرفتین که خوشحالتون کرده؟(یا دوست دارین چی بگیرین؟!) 1398/02/18 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 من كه زن ندارم زن بگيرم هر دفعه براش گلدون مي خرم😂😂 خودم عشق گل و گياهم😂 همه اولش همینومیگن،بعدزن گرفتم گل ومیگیرن امابه زنشون نمیدن میدن ب مادرشون😊 خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7622 هرچه ازیاررسد دگه بقیش باشما 😄😂من هررررچی برام بخره خوشحال میشم حتی یه گل سرساده من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
مامان_جوجو1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 3396 گل و طلا اکثرا میده یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
53 عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9739 همه اولش همینومیگن،بعدزن گرفتم گل ومیگیرن امابه زنشون نمیدن میدن ب مادرشون😊 نه من مي ذارم خونه خودمون مادرم حال نگهداري از گل و گياه نداره همين الانم خودم شخصا اين كار رو انجام مي دم
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 ی سوال توعالم خواهربرادری میتونم ازتون بپرسم؟ خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 نه من مي ذارم خونه خودمون مادرم حال نگهداري از گل و گياه نداره همين الانم خودم شخصا اي ... میتونم ی سوال توعالم خواهربرادری ازتون بپرسم؟ خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 حالا با یه خورده ارفاق دیگه چی؟! جواهر😂 خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
53 عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9739 میتونم ی سوال توعالم خواهربرادری ازتون بپرسم؟ زير تاپيكاي خودم بياييد بپرسيد