2777
2789
عنوان

یکم ارومم کنید

235 بازدید | 18 پست

بچه هااا من ۳باری بارداری ناموفق داشتم البته بخاطر مشکل اسپرم همشونم با استراحت مطلق الان باز باردارم توی ۶هفته هستم خیلی میترسم اندکی راه میرم یا میشینم یا ناراحت میشم احساس میکنم میوفته الان خیلی حسه بدیه همش دراز کشم تا یکی میاد خونم مجبورم بشینم احساس گناه دارم با اینکه موندن نموندش دست من نیست حتی الان با گوشی ور میرم احساس میکنم از دستش میدم چرااا من اینطوریم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته سقط شد؟

خودت آزمایش ندادی اصلا دلیلشو بفهمی؟

سه بار سقط میشه سقط مکرر و علت فکر کنم بیشتر شمایی نه همسر 

نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹

از هرچی بترسی سرت میاد.توکل کن بخدا بسپارش دست خدا  که این بچتو برات نگه داره.استرسم نداشته باش که خودش یکی ازدلایل سقطه.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
چند هفته سقط شد؟  خودت آزمایش ندادی اصلا دلیلشو بفهمی؟ سه بار سقط میشه سقط مکرر و علت فکر کنم ...

نه مشکل از همسرمه

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

به اینا فکر نکن 

خواهر من بعد از چهار بار سقط باردار شد

الان به اسم و اینده قشنگش فکر کن نه این افکار بد

این چند ماه هم به بقیه بگو مراعات کنن نیان

دردم از یار است درمان نیز هم...😊

طبیعیه. چون قبلا این اتفاق افتاده حساس شدی، 

از دکتر دقیقا بپرس چه کارهایی رو نباید انجام بدی، همون ها رو انجام نده، دیگه حساسیتت نسبت به موارد غیر ضروری از بین میره. 

عزيز دلم خب سه تا بارداري نا موفق كم چيزي نيست

خيلي از زنا رو ديدم كه با يه سقط داغون شدن

به نظرم بهتره مشاوره تلفني با يه روانشناس خوب داشته باشي تا بتونه از لحاظ. روحي ارومت كنه

بعدم به اين فكر كن تا خدا نخواد برگ از درخت نميوفته

هروقت ازين افكار اومد سراغت اين ذكر و مدام تكرار كن بي نظيره

الا به ذكر الله تطمئن القلوب

انشالله زود اين دوران تموم ميشه و نيني تو سالم بغل ميگيري

منو آذر صدا کنید😊

منم همین بودم تازه بدتر

اما خداروشکر بچم بدنیا اومد راحت شدم 

لحظه بدنیا اومدنشم ترس داشتم مشکلی پیش بیاد

گوشی رو هم میخواستم دست بگیرم تا جایی ک میشد دستمو از شکمم فاصله میدادم   

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد@@@ خدای دانه های انار...!!!پسرم بهترین هدیه خدا

عزیزم خب شما ترسیدی این مسلمه و نیاز ب استراحت داری همه هم اینو میدونن پس اگه کسی بیاد خونتون و شما بخوای بشینی چیزی نیست ک بابتش ناراحت باشی.. واسه آرامشت سعی کن قرآن بخونی ذکر بگی کتاب بخونی به خودت و بچه اهمیت بده ولی نه آنقدر که بابتش دلهره داشته باشی به خدا توکل کن

آن شاالله این دفعه به سلامتی زایمان میکنی،غصه نخور و فکرای بد نکن،منم موقع بارداری مجبور بودم همش بخوابم باور کن تا آشپزخونه هم نمی‌تونستم برم،تو هم بهتره سرت را گرم یک کاری کنی مثلاً فیلم ببین ،آهنگ گوش بده و ...