2777
2789
عنوان

خانومای دهه ۸۰

1123 بازدید | 105 پست

خانوما دارن خواهر همسرمو عروس میکنن متولد ۸۰😭😭😭😭فقطم چون پسره خیلی پولداره و پزشکه پسر خیلی خوبیه هیچچچچ مشکلی نداره ولی خب سن خواهر همیسرم کمه به مادرشوهرم گفتم نکنین زوده میگه پسره خیلی خوبیه دیگه بهتر کجا پیدا کنه اینم بگم خواهرشوهرم قرص ماه خیلی خوشگله ولی حیفشه از الان بار زندگی 

خودشم بهم گفته یکیو دوست داره باهم مثل خواهریم چون خواهر نداره بهم گفت مامان بابامو راضی کن مجبورم نکنن 

حالا من موندم چی کار کنم😟😟 

یه وقتی میگم الان ازدواج کنه دلش پیش یکی دیگس گناه داره 

از طرفی میگم اگه بعدا پشیمون شد به من گفت من بچه بودم تو ک میفهمیدی چی😕 

شما الان ازدواج کردین راضیین🤔صرفا سن ازدواج و میگم اگه همسرتون خیلی خوب بود

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار پدر مادرش تصمیم بگیرن دخالت نکن وظیعت تا اینجا بود ک تذکر دادی همین اگ دوروز دیگ بدبخت بشه میگه خواستگار دکتر داشتم زن داداشم نزاشت

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم مطمعنی یه جورایی حسادت نمیکنی

😐نه عزیزم❤شوهر خودم ده برابر داماده پولداره اگه از اون نظر میگی

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔