شیش روز مونده ب پری اقدام نیستم ولی ی علامتایی داشتم گفتم همینجوری امتحان کنم بعد کف کرد😑😑میدونم بی بی چک درسته فقط ولی میخام ببینم واقعا این روش واسه کسی جواب داده یانه؟
همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆♀️ آبجیم همدمم.👩❤️💋👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨👩👦👦👨👩👦👦👩👦👦👩👦👦
همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆♀️ آبجیم همدمم.👩❤️💋👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨👩👦👦👨👩👦👦👩👦👦👩👦👦
عزیزم باید ادرار تویه ظرف ی بار مصرف جمع کنی بعد اندازه ی قاشق جوش شیرین بریزی چند ثانیه صبر کنی اگ کف کرد ممکنه نشونه بارداری باشه و اگ ته نشین شد خبری نیست
عزیزم باید ادرار تویه ظرف ی بار مصرف جمع کنی بعد اندازه ی قاشق جوش شیرین بریزی چند ثانیه صبر کنی اگ ...
این ماله جنسیه....اگه کف کنه پســـره و اگه کف نکنه دختــــــره
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤