2777
2789
عنوان

تنهایی

94 بازدید | 11 پست

بچه‌ها من خیلی خیلی تنها م فقط من هستم و یه دختر معلول ذهنی خیلی دلم گرفته توی دنیای من هیچ دلخوشی نیست منم و یه بچه معلول که از خانواده دوریم توی شهرستان کسی نیست بهمون سر بزنه همه خانواده ها مون به خاطر شرایط دخترم باهام رفت و آ مد ندارن الان دارم گ یه می کنم و می نویسم اگر هم جایی برم با دخترم نمیتونم برم انگشت نما می شم هیچ دوستی هم ندارم بچه ها برام دعا کنید ای کسایی که خدا دوستتون داره واسم دعا کنید به خدا از این زندگی تکراری و بدون دوست و همصحبت خسته شدم شوهرم همش دیر خونه می یاد الانم نیومده دنبالرفیق بازیه وقتی هم می یاد با منو بچه حرف نمی زنه همش خوابه 

عزیزم فقط شما نیسی...منم تنهام ن شوهر دارم ن بچه ن پدر...فامیلا همیشه سمت ادمایی ک پولدارن میچرخن..هیچکس طرف بی پولا نمیاد میترسه چونکه..متاسفانه دیگ روزگار اینجوریه.امیدوارم چرخ خدا ب گردش دربیاد و ی روز عدالت برقرار بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا خودش یه راه برات باز کنه.ولی تغییر رو از خودت شروع کن.ببین چکار میتونی بکنی که دوست پیدا کنی و از نگاه و حرف مردم درباره بچت نترس.برو تو اجتماع برا اون بچه هم خوبه تو جامعه باشه.به نگاه هیچ کس هم اهمیت نده

عزیزم فقط شما نیسی...منم تنهام ن شوهر دارم ن بچه ن پدر...فامیلا همیشه سمت ادمایی ک پولدارن میچرخن..ه ...

عزیزم ناراحتم از اینکه همه ی فامیل با آ دم های خوشبخت و پولدار رفت و آ مد می کنن و کسی من بد بختو آ دم حساب نمی کنه خیلی دلم گرفته دارم همش گریه می کنم 

الهی خدا خودش یه راه برات باز کنه.ولی تغییر رو از خودت شروع کن.ببین چکار میتونی بکنی که دوست پیدا کن ...

به خدا دوست عزیز یه رفتارهایی از مردم می بینم یا از فامیلا که دیگه از دنیا سیر شدم اصلا هیچ کدوم از فامیلها یا خانواده ها حتی برام زنگ هم نمی زنن هیچ کس خونمون نمیاد هیچ کس زنگ نمی زنه بدم از این دنیا با آ دماش می یاد 

به خدا دوست عزیز یه رفتارهایی از مردم می بینم یا از فامیلا که دیگه از دنیا سیر شدم اصلا هیچ کدوم از ...

دختر خاله من هم یه پسر اوتیسم داره.من خیلی دوستش دارم و دلم براش تنگ میشه اما اون هم مثه شما بیخیال فامیل شده.البته تنها نمونده و با مادرایی که هم دردشن دوست شده و رفت و آمد داره.

عزیزم ناراحتم از اینکه همه ی فامیل با آ دم های خوشبخت و پولدار رفت و آ مد می کنن و کسی من بد بختو آ ...

عب نداره گریه نکن...اکثرفامیلا همینجوری عوضی ان کم پیش میاد فامیل ب فامیل رحم کنه فلان...پس برای خودت دوستای جدیدی پیدا کن از همسایه ها اینا...یدونه هم باشه کافیه...خداروفراموش نکن...بجز خانواده و خدا هیچکس بدرد نمیخوره