2777
2789
عنوان

مامانا بیاین😥😣

91 بازدید | 14 پست

پسرم ۳۲ روزشه خیلی بی قراره و گریه میکنه ‌ . گرسنشه ولی تا ۵ دیقه که شیر میخوره بعدش نمیخوره و جیغ میزنه و هرچی خورده رو بالا میاره .حالت دمر میخوابونمش و پاهاش رو به داخل شکم میبرم ولی اثر نداشت.قطره کولیکید هم تا یک ساعت اثر میذاره . شما ها چیکار میکنین؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم مبارک باشه منم پارسال این موقع مشکلات الان تورو داشتم یادم میاد سرم سوت میکشه اگه بچت مثه بچه من باشه کولیک حااد و ریفلاکس چاره ای جز صبر نداری

قطره کولیکیز روهم امتحان کن ۱۰ قطره قبل هر شیر دهی فک میکنم در روز دو یا سه بار مجازی خودت چیزای گرم بخور سردانه نخور بادیان رو خودت دم کن بخور برای رفلاکسشم سعی کن شیرتو کم کم بدی یعنی یهو سیرش نکنی که بخواد بالا بیاره بعد از هربار شیر خوردن اروغشو بگیر و صبر کن تا ۶ماهگی ک غذابخوره و کم کم از بین میره خدا قوت 😍

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
اون بچه رفلاکس داره زیر سرشو بلند بزار ببرش دکتر دارو میده 

چون بالا میاره میگی؟اخه حین شیر خوردن هم بی قراری میکنه خییییلی . کولیکید میدم راحت میخوره و میخوابه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
الهی عزیزم مبارک باشه منم پارسال این موقع مشکلات الان تورو داشتم یادم میاد سرم سوت میکشه اگه بچت مثه ...

اره خواهر واقعا باید صبور باشم تقریلا از صبح تا شب گریه میکنه . یعنی تا ۶ ماه همینطوره؟

اره خواهر واقعا باید صبور باشم تقریلا از صبح تا شب گریه میکنه . یعنی تا ۶ ماه همینطوره؟

نه برا کولیکش تقریبا تا ۴ماه اینا ولی پسرم خیلی حاد بود شباااانه روز گریه میکرد فقط باید راش میبردم تا ۵ماهگی ادامه داشت و فقط قطره های کولیکیدو کولیکیز جواب میداد

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
نه برا کولیکش تقریبا تا ۴ماه اینا ولی پسرم خیلی حاد بود شباااانه روز گریه میکرد فقط باید راش میبردم ...

اخی اینطوری که بچه خیلی اذیت میشه 😐😐😐

پسر من خیلی گریه میکنه ۳۰ روزگیش بردم بهداشت هم ۳۰۰ گرم کم داشت خیلی ناراحت شدم اخه ختنه کرده گفتن شاید از اون باشه . اخه شیر نمیخوره همش نق میزنه و گریه و بالا میاره

اخی اینطوری که بچه خیلی اذیت میشه 😐😐😐 پسر من خیلی گریه میکنه ۳۰ روزگیش بردم بهداشت هم ۳۰۰ گرم کم ...

عیبی نداره عزیزم نوزاد تا یکم جون بگیره خیلی باید مواظبش باشی همین مسائلو رعایت کن تغذیت مناسب باشه و یه وقتایی اگه دیدی خیلی بیتابی میکنه روغن زیتون فقط به پهلوهاش نه سر دلش چرب کن و یه پارچه نخی ببند آرومش میکنه خودتم نوشابه ماست گوشت گاو میوه سرد اب سردغذاهای نفاخ نخور واگرم خوردی حتما یه گرمانه پشت سرش بخور ک بچت ادیت نشه برا وزن گیریشم نگران نباش چون رفلاکسیه شاید یکم کمار وزن بگیره ولی به مرور زمان خوب میشه فقط صبر پیشه کن

عیبی نداره عزیزم نوزاد تا یکم جون بگیره خیلی باید مواظبش باشی همین مسائلو رعایت کن تغذیت مناسب باشه ...

مرسی از دلگرمیت عزیز دلم😘😘😘

الان دیگه پسرت اروم شده

مرسی از دلگرمیت عزیز دلم😘😘😘 الان دیگه پسرت اروم شده

قربونت عزیزم

اره از روزای اول خیلی بهتر شده خداروشکر ولی همچنان نق میزنه و یکم لوسه😁😍