2821
2789
وای دم به دقیقه گیر میده بیا نماز بخونیم! 

مثل دختر من که میگه نماز صبح بیدار کن برم مسجد، ظهر و شب هم میخونه

نه من نماز میخونم نه باباش

دخترمون دوتامونم دعا میکنه بعد نماز

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

استارتر تلوخدا بلا منم بزار 😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مثل دختر من که میگه نماز صبح بیدار کن برم مسجد، ظهر و شب هم میخونه نه من نماز میخونم نه باباش دختر ...

وای من غش😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دیدم عسلموای خدا حفظش کنه براتون

قند و نبات

منم ازینا موخام😍

از طرف من بغلش کن محححححکم ماچش کن

ماشالله خداحفظش کنه  فرشته کوچولو رو😍

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

ای جانم😍😍😍

پاهاشو😄

یعنی مجبورم میکنسن امشب برم یدونه ازینا برا خودم بسازماااا😍

خدایا بچای همتونو حفظ کنه

ای جون دلم. قنوتشو بگردم.😍😍 ماشاالله

مرسی عزیزم، البته الکی ژست نماز گرفته 😉

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز