2777
2789
عنوان

پام سوخته

182 بازدید | 31 پست

چيكار كنم كمتر بشه سوزش

از ٩ شب تا الان 

پياز

سس مايونز

سيب زميني

ارد

ولي بي فايده

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک میزدی نه قرمز میشه نه تاول نیزنه البته من با چایی سوختم نمک زدم خوب شدم 

منم دوتا ليوان چاي فوق العاده جوش ريخت رويه پام

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
پماد سوختگی بخر.برو بگو سوهرت بخره معجزه مبکنه 

والله همون موقع خريد اصلا تاثير نداشت

پیاز چرا😶

سیبزمینی و رنده کن بزار یخچال سرد بشه یا با یخ قاطیش کن

بعد هی بزار چند دقیقه بمونه سردیش رفت یکی دیگه بزار

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
روغن زرد داری اونوبزن ندادی روِِغن نباتی ،گوجه ،یه سرم بخربریزروپات

روغن زرد چيه