2777
2789
عنوان

کیا شوهر وسواسی دارن؟

352 بازدید | 7 پست

شوهر من ادم مذهبی اییه و تو این چیزا وسواس داره چندبار نماز میخونه. و تو نجسی و پاکی هم تا حدودی 

نمیدونم چه جوری باید برخورد کنم

بهش گفتم من دوست ندارم شوهرم وسواسی باشه و کسی که کثیر شکه نباید به شکش توجه کنه بازم انگار ن انگار امیدی به درست شدنش ندارم از طرفی هم چون خیلی اروم و مهربونه نمیتونم باهاش دعوا کنم خودمو خالی کنم و بهش بگم چقدر در عذابم لز این کاراش 

واقعا به نظرتون یه پدر وسواسی میتونه الگوی خوبی باشه برا بچه هاش ؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

یکی هم که سرش تو کتاب و قران و زندگیه اینجوری بهش گیر میدین.مگه داره ضرری میرسونه که نگرانی؟؟

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

شوهر من وسواس داره ولی مدلش فرق میکنه

مثلا همه چیز باید سرجاش باشه،اگه یه لیوان رو میز باشه عصبی میشه،تا ببینه سریع برمیداره میذاره سرجاش

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم مذهبیه و وسواسی. ولی وسواسش بیشتر برای امور تمیزی و زندگی و منظم بودن و این چیزاست. 

من که انقد کلافم از کاراش که نگو. حتی روانپزشک هم مراجعه کردیم. بهتر شده ولی نه خیلی...

شماهم برید پیش روانپزشک ضرر نداره

یکی هم که سرش تو کتاب و قران و زندگیه اینجوری بهش گیر میدین.مگه داره ضرری میرسونه که نگرانی؟؟

این دینداریه یه نماز رو چندبار بخونی؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
این دینداریه یه نماز رو چندبار بخونی؟

اینکارشون اشتباهه.من خودم یه زمانی برا وضو اینجور بودم واقعا سختع.احتمالا هی شک میکنن دوباره میخونن این خودش بدتره شیطانه که باعث میشه شک کنه.براش توضیح بده.باید فرض رو به درست بودن بذاره و نمازشو تموم کنه

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)