2777
2789
عنوان

مامانا راهنمایی لطفا میترسم

187 بازدید | 37 پست

چندتا فکر مثل خوره افتاده به جونم اول این که بچم همش شیر میپره گلوش ممکن زبونم لال خفه بشه؟

دوم این که بالاخره بچم و به پشت بخوابونم یا بغل نوتن هرجا یک چیز نوشته یک جا نوشته بغل نخوابونین ممکن بچرخه صورت خفه بشه یک جا نوشته پشت نخوابونین ممکن بالا بیاره بره راه تنفس بسته بشه 😭😭😭 چکار کنم من 

پسرم ۴۹ روزشه

خداروشکر

من همیشه به پهلو میخوابوندم بچه ۴۹ روزه که نمیتونم بچرخه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوابونش به شونه راست یه چیزی هم بزار پشتش که تکون نخوره استرس هم نداشته باش هیچی نمیشه

برا شیر که میپره گلوش چی صبح یک جور پرید که سرفه ام نمیتونست بکنه اولش

خداروشکر

ب پهلو بخوابونش زیر تشکش از یطرف( پشت کمرش) یه لباسی مثلا چادری چیزی بزار ک نتونه صاف بخوابه جلوشم متکا لوله ای بزار در هیچصورت نمیتونه بچرخه.بعدشم بچه کوچیک که اصلا نمیتونه جاب جا بشه 

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    

اصلا صاف نخوابونش هیچوقت چون بچها ناخوداگاه بالا میارن اگه ب پهلو باشه چیزیش نمیشه ولی اگه صاف خوابیده باشه امکان داره تو دهنشو دماغش شیر بزنه و باعث خفگی شه .

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
ب پهلو بخوابونش زیر تشکش از یطرف( پشت کمرش) یه لباسی مثلا چادری چیزی بزار ک نتونه صاف بخوابه جلوشم م ...

امروز تست کردم خودشو به پشت چرخوند گردنشم قشنگ از اینور تا اونور چرخوند

خداروشکر
برا شیر که میپره گلوش چی صبح یک جور پرید که سرفه ام نمیتونست بکنه اولش

اینو نمیدونم دقیقا ولی فک کنم باید بلندش کنی اروم بزنی پشتش یا اینکه صورتشو بگیر رو به پایین اگه شیر گیر کرده بیاد بیرون