2777
2789

من استفاده کردم واقعا فوق العاده بود 

چشمای من سه چهار سال شبو روز همیشه در حال درد کردن بود بعضی اوقات افتضاح بود که اشکمو در میورد نه تلوزیون میتونستم نگا کنم نه درس بخونم همیشه حالم بد بود

همین که زدم درد چشمم خوب شد چشمم تقویت شد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

البته واسه من گلوله نبود پودر صافو یکدست بود فقط میسوزونه هااااا هر دوهفته یبارم باید بزنی

عزیزم شما از کجا گرفتی؟ من از این سایتایی ک داروهای اسلامی میفروشه گرفتم وقتی میزنم یکم چشمو میسوزونه یه بوی خاصی هم داره واسه شماهم اینطوری بود؟؟ 

عزیزم شما از کجا گرفتی؟ من از این سایتایی ک داروهای اسلامی میفروشه گرفتم وقتی میزنم یکم چشمو میسوزون ...

سه سال پیش اقای تبریزیان اومدن شهرمون 

یه اقای اصفهانی هم کنارش بودن گفتن ما سفارشات قبول میکنیم شمارشونو دادن مام سفارش دادیم از اصفهان اومد 

برا من که مث معجزه بود اثرش 

سوزوندنشم طبیعیه

سه سال پیش اقای تبریزیان اومدن شهرمون  یه اقای اصفهانی هم کنارش بودن گفتن ما سفارشات قبول میکن ...

چشمتون ضعیفم بود؟شمارش چقدر کم شد؟

منم چشمم خیلی ضعیفه نمیخوام عمل کنم میخوام از تبریزیان سرمه بگیرم ولی چند نفر استفاده کرده بودن سرمه اثمد براشون تاثیر نداشته 

ولی من باز میخوام بخرم استفاده کنم 

سلام عزیزم خوبی 

میگمااا شما سورمه رو استفاده کردین 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من استفاده کردم واقعا فوق العاده بود  چشمای من سه چهار سال شبو روز همیشه در حال درد کردن بود ب ...

سلام ببخشید شما سرمه کافوری ازکجاگرفتین؟,منم میخام برای تنبلی چشم دخترم بگیرم ولی اصلشونمیدونم ازکجابگیرم میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

من استفاده کردم واقعا فوق العاده بود چشمای من سه چهار سال شبو روز همیشه در حال درد کردن بود بعضی اوق ...

منم چشمام اینجوریه الان.ا۱لا نمیتونم درس بخونم به صفحه لبتاب نگا کنم

شماره چشما زیاده

هر کدام ۱۸ هست

با ۲ نمره استیکمات هر کدام و با ضعف شبکیه و مگس پران

کافوری هفته ای دو بار میزنم و مابقی ایام‌هفته اثمد میزنم

اصلا فرقی نمیکنه انگار

خواهشا راهنماییم کن

منم چشمام اینجوریه الان.ا۱لا نمیتونم درس بخونم به صفحه لبتاب نگا کنمشماره چشما زیادههر کدام ۱۸ هستبا ...

من نمی دونم اما کافوری و گفتن دوهفته یکبار باید بزنن شما هفته ای دوبار میزنی؟اشتباهه که

*الهي شكر*
من نمی دونم اما کافوری و گفتن دوهفته یکبار باید بزنن شما هفته ای دوبار میزنی؟اشتباهه که

تو یکی از ویدیو ها آقای تبریزیان گف اگه مشکل چشمتون حاد باشه یک روز در میان هم اشکالی ندارع