2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم...😔

888 بازدید | 40 پست

سلام دوستان امروز همسرم ج آزمایش گرفته تحرک پیشرونده سریع اسپرم ۰ هست و آرامش ۵٪... خیلی ناراحتم😔😔😔 دیگه دارم امیدم رو از دست میدم. خودمم پلی کیستیکم. چی کار کنم؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم وضعیتش افتضاحه دوره قرص هاش تموم شه میخوام نسخه آیت الله تبریزیان رو اجرا کنیم خیلیا جواب گرفتن حتی برای اسپرم صفر میگن خوبه

به من گفتن اگه تا ماه دیگه نشد بریم واسه iui ولی من یکی عمرا تن به این مسخره بازیا و آمپولا و استرس ها و زجرکشی ها نمیدم

نشد هم نشد به زور از خدا بچه نمیخوام حتما یه حکمتی هست

شوهر منم وضعیتش افتضاحه دوره قرص هاش تموم شه میخوام نسخه آیت الله تبریزیان رو اجرا کنیم خیلیا جواب گ ...

ولی من به فکر آی یو آی افتادم. فکر نمی کنم زیاد سخت باشه. این نسخه که نیگی چی هست؟

آره وقت گرفتیم واسه شنبه ببینیم چی میشه! یعنی میشه امیدوار بود؟!

آره برین حتما عزیزم همه چی دست خداوتقدیره چه زنوشوهرایی هستن که سالمن ولی بچه دارنمیشن خودم من الان یکساله اقدامم وخودم هیچ مشکلی ندارم ولی همسرم کم تحرکی داره توشهرستان مادکتراونجورخوب نیست قراره تابستون بریم تهران

حتما برید تحت نظر فوق تخصص اورولوژیست

فوق تخصص داریم تو تهران

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔