2777
2789
عنوان

آرامش بخش حتما بخونیدش

126 بازدید | 2 پست

🥀الهي تو را به نام هايت مي خوانم

🥀الهی ، سرورم ، معبودم ، روحم  ، هستی ام ، خدای من ، محبوب من

هو السلام

🥀الهی ، الهی ، الهی

تو را به نام مبارکت بسم الله الرحمن الرحیم قسم می دهم كه به من نگاه کني تا از خواب غفلت بيدار شوم.

🥀الهي، به حق نام هاي مبارکت، به من نگاه کن ، تا زنده شوم و نجات یابم .

🥀الهی ، به حق رحمانیتت ، که بی دریغ بر مؤمن و کافر مي بخشايي، مرا نيز ببخشاي.

🥀الهی ، به حق رحیم بودنت ، که ایمان دارانت از آن فیض و برکت می یابند، بركت ام ده و بر من رحمت آور.

🥀الهی به حق ستار بودنت ، که رازدار منی و پوشاننده ی من ، از شر گناهان و تاریکی هاي وجودم، مرا بپوشان.

🥀الهی ، به حق نامت یا فتاح ، که گشایش دهنده ی افکار و  ذهن و قلب ام هستی و گشاینده ی تمام گره های زندگی ام، گشايش ام ده.

🥀الهی ، به حق نامت هو السمیع ، كه تو تنها شنونده ی حاضر و ناظر بر من هستی ، تو تنها شنونده ی دعاهای عاشقانه ی من هستی ، تنها تو صدای اشک های دلم را میشنوی ، ای شنونده ی توبه هایم ، ای شنونده ی خدا گویم ها و خدا جویم هایم. مرا بشنو.

🥀ای بصیر ، هو البصیر ، ای همیشه بینا بر احوالم ، ای همیشه ناظر بر افکارم ، ای بیننده ی بی قراری هایم ، ای بیننده ی گناهانم ، ای بیننده ى دل پشیمانم ، ای بیننده ی قلب سپاسگزارم. به من بنگر.

🥀الهی، يا جبّار ، به حق نامی که جبران کننده ى کمی ها و کاستی ها و تاریکی های نگاه ، افکار ، گفتار ، و اعمال من هستی، ای بسیار چیره و غالب بر بدی های وجودم،

ای آنکه دارای اراده ای بسیار نافذ برای اصلاح امورم هستی ، ای بسیار ترمیم كننده ى غم ها و سختی هایم، امور مرا اصلاح كن.

🥀الهی ، یا کافی ، الهی ای که نامت کفایت می کند برای به سرانجام رساندن تمام امورم. مرا كفايت كن.

🥀الهی ، یا قهار ، به حق اقتداری که در این نامت می باشد، مغلوب گردان تاریکی های وجودم و منيّت ام  را.

🥀الهی ، يا شکور، ای قدر دان، ای آنکه پذیرنده ی شکر بندگانت هستی.  ای آنکه قدر بندگانت را با عشق و تسلیم شان، مقّدر می فرمایی. شكرم بياموز.

🥀الهی ، الهی ، الهی

یا حفیظ ، ای نگدارنده ی روح ها ، ای نگهدارنده ی جانها ، ای نگهدارنده ی قلبها ، ای نگهدارنده ی ایمانها، ای نگهدارنده ی نورها ، ای نگهدارنده ی کائنات و هستی به تو توکل میکنم، نگاهدارم باش.

🥀الهی ، هو الشهید ، ای تنها شاهد ، الهی ای تنها گواه بر اعمال بندگان ، ای تنها شاهد و گواه بر ظاهر و باطن مان. به بندگي ام شهادت ده.

🥀الهی ، یا وکیل ، ای تنها پناه و تکیه گاهم ، ای تنها کارسازم،  که اگر تو کارگزارم باشی تمام کارها و امورم شاهکار میشوند ، ای ضامن تمام مخلوقات، وكيلم باش.

🥀الهی يا حّی ، الهی ای همیشه زنده ، ای زنده ی ابدی ، ای زنده ی همیشه پاینده ، ای زنده کننده ی جان های به خواب رفته ، ای زنده کننده ی قبر شدگان در تاریکی ها ، زنده بگردان به دَمَت ما را.

🥀الهی به حق نام مبارکت یا قیوم ، تو تنها پاینده و توانای ابدی هستی، تو تنها قائمِ  پر قدرتِ ازلی و ابدی هستی، مرا در راهت استوار كن.

🥀الهی یا نور ، ای نور در بر دارنده ی تمام نورها ، ای نور تمام جهان ها ، دیدگان و قلب و روحمان را به نور ازلی و ابدیت روشن بفرما و تاریکی های مسیر را برای عبوری موفق برایمان روشن بگردان.

🥀الهی یا شافی ، ای شفا دهنده ی جانها ای شفادهنده ی ذهن ها ای نام تو شفای کلامم ، ای آنکه نام و کلامش شفای قلب ها می باشد. ای آنکه تنها با نگاهش می تواند تمام هستی و  وجودم را شفا بخشد، شفايم ده.

🥀الهی العفو ، الهی العفو ، الهی العفو ،

🥀الهی به حق تمامی نام های مبارکت ، مرا نگاه کن ، الهی روحم را با نگاهت پاك و تطهير كن.

🥀الهی مرا دریاب...

🥀الهی به حق نام مباركت بسم الله الرحمن الرحیم  مرا از بركات نام هايت برخوردار گردان.

🥀الهی به حق نام مبارکت ، بسم الله الرحمن الرحیم مرا تسلیم و خدمتگزارت قرار ده و این نام و هویت را، نام و هويت اصلی من قرار ده، تا ابدالاباد...

🥀الهی تو را سپاس مي گويم، برای تمام نعمتهایت. الهي تو را سپاس مي گويم براي حضور ات در زندگي ام، كه حاصل اش عشق و نور و برکت است، نام مرا در زمره ی سپاسگزارانت بنويس.

الهی آمین یا رب العالمین🥀التماس دعا

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

کامل نخوندم ولی الهی آمین

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان