2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمک...

131 بازدید | 14 پست

سلام پسرم وقتی بدنیا اومد زردی۱۲داشت با شیر خشت و خاکشیر خوب شدتوی ۴۰ روز

حالا الان۶۷روزشه و منه احمق دوروزه شیر با دارچین و زنجبیل زیاد خوردم و اینم شیر منو خورد و الانم یهو پوست صورت و کمرش عین لبووو شده قرمزاااا

انگشت میزنم رو شکمش جای زردی معلوم میشه

تورو خدا بگید چیکار کنم؟

یعنی با خوردن گرمیجات زردی بچم برگشته؟

توروخدا بگید چیکارکنم؟

چاقی خرررر است😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید به دارچین حساسیت داشته باشه. ببرش دکتر

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

زردی روز چندم بوده؟ یعنی زیر مهتابی نزاشتینش؟ دکنر نبردین فقط با خاکشیر و شیر خشک؟

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
شاید به دارچین حساسیت داشته باشه. ببرش دکتر

منم میگم اگه حساسیته با خاک شیر خوب میشه

مثلا کیوی میخوردم بنده خدا پر از جوش میشد 

همین که نخوردم خوب شد

چاقی خرررر است😂
زردی روز چندم بوده؟ یعنی زیر مهتابی نزاشتینش؟ دکنر نبردین فقط با خاکشیر و شیر خشک؟

زردی از روز اول بود

عدد۱۲ بود

دکتر گفت فقط شیر خودتو بده

ولی من با خاکشیر و شیرخشت تو۴۰روز زردیش خوب شد

چاقی خرررر است😂
زردی از روز اول بود عدد۱۲ بود دکتر گفت فقط شیر خودتو بده ولی من با خاکشیر و شیرخشت تو۴۰روز زردیش ...

الان ک ادامه پیدا کرده باید ببرینش ی نوبت دیگه ازمایش بده بعضی زردی ها ادامه پیدا میکنه برید عددشو مشخص کنن خدا نکرده عدد بالا نرفته باشه مغز ضرر ببینه 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
الان ک ادامه پیدا کرده باید ببرینش ی نوبت دیگه ازمایش بده بعضی زردی ها ادامه پیدا میکنه برید عددشو م ...

یعنی حساسیت نبوده؟یهو اینطوری شد از دارچین و زنجبیل

چاقی خرررر است😂
یعنی حساسیت نبوده؟یهو اینطوری شد از دارچین و زنجبیل

با این علایمی ک گفتین معمولا زردیه برگشته بهتره ببرید دکتر از نزدیک ببینن ان شالله چیزی نباشه ولی مطمین تره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز