2777
2789
عنوان

گشنمه😭😭😭

349 بازدید | 30 پست

یادم نمیاد اخرین بار کدوم سال روزه گرفته بودم😐.ولی یادمه همیشه عذاب وجدانو داشتم😐.امسال تصمیم گرفتم بگیرم 

فکر میکردم اصلا گشنم نمیشه ولی دلم داره میره

چند روز،بعد درست میشه و گشنه نمیشم؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

❀~﷽~❀

💮مستحب است اول ماه رمضان🌷 صورت وسرتون رو با کمی گلاب مسح کنید.🌸🍃

تمام خانواده حتی بچه کوچک

فایده گلاب برای اولین روز ماه رمضان🌷 مانع از فقر وذلت وبیماری سرطان میشود.

✍🏻 از مفاتیح الجنان اعمال اولین روز ماه رمضان🍃

فراموش نشه به همه بگید

حضرت محمد(ص)فرمود:هرکس سوره فتح رادرشب اول ماه رمضان سه باربخواند خداونددرهای رزق وروزی را تا رمضان سال بعد به روی او می گشاید .به دیگران هم بگویید.

..............................

هركسي سوره نصر و سوري يس را در روز اول ماه رمضان بخواند درطول سال خوشحال و مسرور خواهد بود.

@hajatmohem

🌷

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه روز بگذره معدت از جنس سنگ میشه کم کم 😄😄 قبول باشه ما رو هم دعا کن

چشم 😶

ایشالا بعد دو سه روز،اینجوری گشنه نشم

تازه من میخواستم باشگاهم برم😐😐😐

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

پارسال ، بچه های سایت  می گفتن ،  سحرها  شربت عسل  یا  شربت شیره  میخورن  و  نه تشنه میشن و نه گرسنه 

و طاقت شونم  بالاتر میرفت

خودم تجربه نکردم ولی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چشم 😶 ایشالا بعد دو سه روز،اینجوری گشنه نشم تازه من میخواستم باشگاهم برم😐😐😐

دیوونه باشگاه نری قندت میوفته هااا😄

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
قبول باشه التماس دعا جا داره نگات کنم😐😐😐😐😐

ب چی نگا کنی😐

چشم 😶 ایشالا بعد دو سه روز،اینجوری گشنه نشم تازه من میخواستم باشگاهم برم😐😐😐

من سال هاست هم باشگاه می رم هم روزه می گیرم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌