2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

174 بازدید | 29 پست

امروز تونستم روزه بگیر

یه حس خوب عجیبی دارم

سپاس از این حسی که امروز بهم دادی 

🙏🏻🙏🏻🌺🌺

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم گرفتم اون حسو داشتم تا دیدم لک بینی دارم یه هفته پیش پریودم تموم شده نمیدونم لکه بینی از کجا اومددیگه اعصابموبهم ریخته😢😣

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
من تشنمه😵😢😢😢

سحر 

حتمن تخم شربتی 

یا ریحون یا خاکشیر درست کن

شیرین نکنی که بهتر هم هست

من امروز بیرون بودم

تشنه ام هست ولی نه خیلی 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بااين حال خوبت براي منم دعاكن

حس مادرشدنو بچشم😔

قبول باشه روزه و نمازتون دوستان🙏🏻💚

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
دقیقا منم همینطور ، بعد چند سال روزه نگرفتن امروز دوباره گرفتم😍

منم پارسال به سختی میگرفتم

امروز امتحانی گرفتم خدا رو شکر خوبم الان 

پارسال عمل داشتم