2777
2789
نه دراون حدم نیس یه دفعه پول زیاد میده میگه برو لباس بخر  ازش راضیم  بیشتر‌موقع ها شارژمم ...

خوشبخت بشین عزیزم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

😂😂اونوخ من پول شارژمو از بابام میگیرم 😐

منم سر همین شارز موبایله مامانم اینا شاکی شدن میگفتن این یعنی نباید پول تلفنی که تو بهش میرپزنی و حساب کنه

به نظر من که درس میگفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سر همین شارز موبایله مامانم اینا شاکی شدن میگفتن این یعنی نباید پول تلفنی که تو بهش میرپزنی و حس ...

پدر و. مادر من کار. نداشتن ولی یه بار مادرشوهرم خواست زبون بازی کنه جلو من گفت پسرم باید برات شارز بخره من چیزی نگفتم بعد دختر. خواهرشوهرم پرید وسط مامانی موبایل زن دایی ثابت هست 

من شوهرم یع دوسه باری گفت پول خواستی بگو منم گفتم باشه عزیزم حتما

ولی روم نمیشع بگم از وقتی نامزدیم فقط ۱۰۰ تومن داده ک اونم خیلی اصرار کرد 

خانواده منم میگن باید تا حدودی نیازاتو بده ولی خب خودش باید بفهمع دیگه

الانم مانتو و کفش میخام نمیدونم چطوری بگم هفتع بعد میبرمش بازار پروو میکنم مجبور شه بخره🤣🤣

البته اینم بگما واسه شب یلدا و عید واسم سنگ تموم کرد 

از لباس زیر تا طلا همه چی خریدن ولی خب بنظرم عیدی فرق داره

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...

نفقه رو باید بده😐

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...

من ب نظرم ادم باید تو عقد از هر دو طرف بگیره الان خودم دوستم ولی ی جوری صحبت میکنیم ک بدونه خرجی باید تو عقد بده و همش میگم ولخرجم خودشم بین حرفاش میگفت باید ادم خرجی ب زنش بده دوران عقد 

الان ک دوستیم همیشه بیرون ک میریم شام و خوراکی میگیره 

هدیه و گل میخره و بعضی وقتا شارز

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم