2777
2789

منم توی عقدم 

معتقده پول من و تو نداریم برای همین ی وقتایی اون خرج میکنه ی وقتایی هم من😐 ولی بنظر من فقط اون باید خرج کنه ک عادت کنه و خسیس بار نیاد

در صورتی ک نظر من اینه وقتی دستت توی جیب خودت نیس منو تو داریم

پول پدرمادرامونه

احساس میکردم خیلی ضایس اکر بهش بگم پول بده. الان بکی از پسرای فامیلمون ازدواج کرده عقدن. دختر شامپو ...

ولی اگه دختره ازش خواسته و شوهرش اومده ب همه گفته خواسته زنشو و تو فامیل تو دهن همه افتاده یعنی متاسفم واقاااا برا زندگیشون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزد منم نمیده تا حالا ازش هیچی نخواستم ولی هر وفت میگم برام چیزی نمیخری میگه تو اینو ازم میخوای او ...

اصن تو دورانه عقد شوهرا زورشون میاد پول بدن 😑😑

ولی من خیلیارو دیدم زرنگن از شوهرشون پول میگیرن جم میکنن به مامانشون تو جهاز گرفدن کمک میکنن 

💖
ولی اگه دختره ازش خواسته و شوهرش اومده ب همه گفته خواسته زنشو و تو فامیل تو دهن همه افتاده یعنی متاس ...

نه. خود خانومش بهم گفت. گفت به فلانی حان‌گفتم سامپوم تموم شده برو داروخانه برام بگیر. گفتم اون میگیره. گفت اره. 😎

به هیچ عنوان چیزی نگرفتم اصلا بهش فکر هم نکرده بودم. دوره ی عقد ما ۶ ماه بود و تو اون مدت فقط چند با ...

منم خودم دلم نمیاد ازش پول بگیرم ولی خانوادم چند بار تکرار چند این همه مدت عقد کردی یکم پول نداده بهت اینم بگم تو منتسبتا یکم خرید کرده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود با تشکر 😤

احساس میکردم خیلی ضایس اکر بهش بگم پول بده. الان بکی از پسرای فامیلمون ازدواج کرده عقدن. دختر شامپو ...

تا شورتشونم نامزده میخره 😂یکی بود میگف دختره پوله جورابشم از پسره میگرفدع چه رویی دارن 😄

💖
اصن تو دورانه عقد شوهرا زورشون میاد پول بدن 😑😑 ولی من خیلیارو دیدم زرنگن از شوهرشون پول میگیرن جم ...

حالا من شنیدم یکی از شوهرش پول میگرفته جمع میکرده باهاش سیسمونی میخریده به شوهرش میگفته مامانم پول داده😂

تا شورتشونم نامزده میخره 😂یکی بود میگف دختره پوله جورابشم از پسره میگرفدع چه رویی دارن 😄

مادرشوهرم به پسرش میگه وظیفه توعه براش خرید کنی ولی این گوش نمیده نمیگم خسیسه یکم دستش خالیه ولی خب عقدم کرده باید خرجمو بده

😂😂اونوخ من پول شارژمو از بابام میگیرم 😐

عزیزم ببخشید اینو میگم اما خب خیلی از دخترا چیزی نمیخان از نامزدشون خب باید نامزدت درک کنه اینکه پول ش ارژتم بابات بده واقا دیگه نوبره بد عادتش نده ش ارژ نکن یکی دوبار بگو ش ارژ نداشتم و فلان غیرمستقیم بگو بدونه زن خرج داره 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم ببخشید اینو میگم اما خب خیلی از دخترا چیزی نمیخان از نامزدشون خب باید نامزدت درک کنه اینکه پول ...

نه دراون حدم نیس یه دفعه پول زیاد میده میگه برو لباس بخر  ازش راضیم  بیشتر‌موقع ها شارژمم میخره دستش خالیع درکش میکنم 

💖