2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به هیچ عنوان چیزی نگرفتم اصلا بهش فکر هم نکرده بودم. دوره ی عقد ما ۶ ماه بود و تو اون مدت فقط چند بار برام کادو خودش گرفت به مناسبتهای مختلف. حتی عید نوروز هم خودم خریدهام رو کردم. اصلا دلم نمیخواست برام به این شکل خرج بکنه. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
والا نامزده من که نمیده منم خوشم نمیاد بگیرم ازش  

نامزد منم نمیده تا حالا ازش هیچی نخواستم ولی هر وفت میگم برام چیزی نمیخری میگه تو اینو ازم میخوای اونو میخوای موندم دیگع چیکار کنم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود با تشکر 😤

من اصلا ازش چیزی نمیخاستم اما خودش منو میبرد بازار برام همه چی میخرید حتی برام نوار بهداشتی و شامپو هم میخرید همشو هم بعد عروسی اوردم خونم نگه داشته بودم پول باشگاهمو هم میداد قربونش برم منننن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

وای مثه من بعضیا خیلی زرنگن وباسیاست یجوری پوله رو‌میگرن  پول جم میکنن برا جهاز 😐منکع بلد نیسد ...

احساس میکردم خیلی ضایس اکر بهش بگم پول بده. الان بکی از پسرای فامیلمون ازدواج کرده عقدن. دختر شامپو خارجی میزنه به سرش. دونه ایی ۴۵تومن. به پسر میگه اون میخره 🧐