2777
2789

سلام خانمها برای تقویت فولکلور ها چه کنیم تا به اندازه خوب برسن البته در کنار داروهای دکتر ،ممنون میشم شاید خیلی ها دنبال یک راه کار خوبن اگر جواب گرفتین بقیه را هم بینی نزارید ممنون از همتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رازیانه بخور  پیازدرمانی

پیاز درمانی چجوریه؟

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
من تخم هویج دم کردم از روز اول پریود تا روز پنج خوردم

همون ماه باردار شدی!!!

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
من تخم هویج دم کردم از روز اول پریود تا روز پنج خوردم

یه جا توی همین نی نی سایت خوندم که تخم هویج کیست میاره

چیزای گرم دیگه بخور... مث زعفران و کاچی و حلوا و خرما و نبات داغ و....

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

منم صبح تا شب تو نی نی سایتم برا همین قضیه. هر چیز گرمی رو خوردم ک پری تنظیم شه.دیه بیخیال گرمیجات شدم فقط فعلا اگنوگل میخورم اونم بهم کمک نکرده هااا ولی یه حسی میگه بخور

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃