2777
2789
عنوان

خانوما بیاید کمک

338 بازدید | 15 پست

سلام تو تاپیک دیشبم توضیح دادم که با شوهرم دعوام شد،هردوتامون کلی بهم بد و بیراه گفتیم،  من صبح بهش پیام دادم و بابت فحشام معذرت خواستم اما گفتم فک نکن دارم منت کشی میکنم من هیچوقت نمیبخشمت، ولی من کلا آدمیمکه نمیتونم با کسی قهر باشم هی تو ذهنم میاد که بهش زنگ بزنم اما میگم نه خودمو کوچیک نکنم،بنظرتون چیکار کنم؟چی میشه حالا؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب یعنی چی الان شب بیاد خونه رفتارش چیه،خودمو کوچیک نکردم؟

نه اتفاقا اصلا خودتو کوچیک نکردی 

شب اومد هر رفتاری رو هم داشت تو معمولی باش در برابرش

نه خیلی گرم نه خیلی سرد 

اگه از حرفایه موقع دعواتون  خیلی نارحت شدی بهش بگو زمان میبره تا از دلم بره.......

دیگه دعوا و بحثاتونو کش نده 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟🥺❤️
نه بابا شوهرته اشکالی نداره بنطرم مشکلاتتونو با حرف زدن حلی کنید ولی نه زمانی که از درمیاد خستس

از در اومد تو منکه هیچی نمیگم، بااینکه خیلی دلخورم اما کلا خندم میگیره وقتی نگام بهش میفته ، حالا نمیدونم اون چجوریه

از در اومد تو منکه هیچی نمیگم، بااینکه خیلی دلخورم اما کلا خندم میگیره وقتی نگام بهش میفته ، حالا نم ...

من خودم سعی میکنم جدیدا بیشتر بهش محبت کنم خودش تعجب کرده ولی تاثیرشو دیدم یه چیزی بهش گفتم به مامانت از زبون خودت بگو اون موقع گفت نه اصلا میگم تو گفتی ولی وقتی مادرشو دید یجوری که حرف خودشه گفت واقعا اون لحظه فهمیدم محبت که چکارا نمیکنهچون قبلا اینجوری نبود