2821
2789
خونه داریم .یکم شوهرم پول داره یکمم طلاهام گفتم بزاریم روهم باز خونه بگیریم شاید ملک گرون شد. آخه پو ...

فکرنکنم دیگه ملک گرونتر بشه....من بودم طلاهامو نگه میداشتم

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زنجیر گردنبندشو خریدم ۶۰ سانتی  ولی یه النگو قفلی و انگشتر سیاه قلمم خریدم.‌

عزیزم خیلی مبارک باشه بموقع خریدی

اگر دوست داشتی عکسشونو بده اگر‌نه هم‌اشکال نداره به خوشی استفاده کنی❣❣❣❣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یعنی اونیکی رم دربیارم از دستش.برا تولد یه سالگیش گرفته بود باباش .الان یه سالو نیمه دستشه دیگه شکست

منم مدام دارم واسه دخترم طلا میخرم ولی قرار نیست اویزونش کنم همه رو

.اینده رو بسازیم با طلاهاش یکم🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من که میخواستم بخرم پشیمون شدم، میخوام برم یه جارو برقی خوب باهاش بخرم، بیشتر لازمم هست

اره فکر خوبیه👍🏻

یعنی اونیکی رم دربیارم از دستش.برا تولد یه سالگیش گرفته بود باباش .الان یه سالو نیمه دستشه دیگه شکست

نه اون یکیو کاری نداشته باش ولی تو این گرونی مجوری کلی پول بذاری روش تا عوضش کنی بچه ام دستش ضرب داره به همه جا میزنه ممکنه دوباره بشکنه

خونه داریم .یکم شوهرم پول داره یکمم طلاهام گفتم بزاریم روهم باز خونه بگیریم شاید ملک گرون شد. آخه پو ...

من که میگم بهترین فکره...پول تو بانک کار احمقانه ایه بلانسبت همسر‌محترمتون❣❣❣❣

از طلاهام زده شدم بفروشم بدم خونه بخرم؟

نه

اول خونه رو پیداکن

بعد قولنامه کن

بعد طلا بفروش پول بده 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
اره فکر خوبیه👍🏻

البته نمیگم طلا نخرید، خیلی هم خوبه، ولی برای من این مهمتره، شوهرم همش فکر میکنه من به فکر طلا هستم 😭الان دستکش تنگه که جارو بخره، من با درآمد خودم میخرم

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
من که میگم بهترین فکره...پول تو بانک کار احمقانه ایه بلانسبت همسر‌محترمتون❣❣❣❣

الان چند ماهه کلی پول گذاشته بانک هرچی بهش گفتم بده دلاری سکه ای چیزی میگه اینا نجومی تغییر قیمت میدن سودش حرومه 😒😒😒😒😒

آخه زشتن همش دنبال بهونم ردشون کنم اصلا استفاده نمیکنم

سرمایه ان برات...ازشون استفاده نکن بذار اونجا هرروز ارزششون بیشتر میشه

نه اون یکیو کاری نداشته باش ولی تو این گرونی مجوری کلی پول بذاری روش تا عوضش کنی بچه ام دستش ضرب دار ...

آره واقعن .ببینم چی میشه 😗

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
البته نمیگم طلا نخرید، خیلی هم خوبه، ولی برای من این مهمتره، شوهرم همش فکر میکنه من به فکر طلا هستم ...

منم‌میگم ادم پول اضافیشو بده طلا

.وقتی چیز واجبتر داری طلا خریدن مسخره ست..به خوشی گلم❣

الان چند ماهه کلی پول گذاشته بانک هرچی بهش گفتم بده دلاری سکه ای چیزی میگه اینا نجومی تغییر قیمت مید ...

اوه مای گاد😒😒😒😒

طلاهاتم بذار صندوق امانت بانک فکر کن نداری..

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز