مهربانوومهربان مدیر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1824 عنوان قیمت طلا | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 59 پست سلام بچه ها. کسی میدونه قیمت طلا چجوری میشه ؟؟؟پایین میره یا بالا؟؟؟ 1398/02/17 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانوومهربان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1824 النگوی دخترم شکسته به نظرتون جوش بزنم فایده داره .از یه سالگی دستش بود همه جا میزد الان شکسته جوشش بده . تو این گرونی دیگ نمیشه هم ن 1 دونه هم بخری
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105519 حالا با مخ نخوره زمین خداینکرده😁 معمولا آدم عاقل همه تخم مرغاشو تو یه سبد نمیزاره من فکر میکنم بشدت سود میکنه..شاید اون پس پرده چیزی داشته باشه هنوز🤔 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105519 از طلاهام زده شدم بفروشم بدم خونه بخرم؟ فروش طلا فقط واسه ی خرید خونه ارزش داره.البته جتما چیزیش رو بنام خودت بزن گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زئوس70 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 5524 نه ثانیه ای بعد باز میشکنه عوضش کن آخه اونموقع مجبورم اونیکی رم عوض کنم .خدا لعنتشون کنه هیچی نشه یه تومن باید بزارم روش😕 دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105519 حالا با مخ نخوره زمین خداینکرده😁 معمولا آدم عاقل همه تخم مرغاشو تو یه سبد نمیزاره مانترا اون النگو کارترها رو خریدی؟ گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105519 آخه اونموقع مجبورم اونیکی رم عوض کنم .خدا لعنتشون کنه هیچی نشه یه تومن باید بزارم روش😕 دوتا داره؟دوتاشو بده یه دونه پهن و خوشگل بخر گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زئوس70 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 5524 جوشش بده . تو این گرونی دیگ نمیشه هم ن 1 دونه هم بخری آره دوتا مث همن اگه عوض کنم مجبورم دوتاشو عوض کنم😐 دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
lenakhanoom عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5006 آخه اونموقع مجبورم اونیکی رم عوض کنم .خدا لعنتشون کنه هیچی نشه یه تومن باید بزارم روش😕 طلا میخوای برا بچه چکار؟الان بزرگا جرات نمیکنن طلا بپوشن میگن میان میزنن ازمونبذارش تو خونه براش ی سرمایه کوچیک باشه نفروشش دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
ماما__امیرعلی56 عضویت: 1394/04/22 تعداد پست: 3904 بالا دیگه تابلوعه..اشنایی دادیم کل داراییشو گذاشته گروی بانک وام گرفته شمش خریده..میگه تا ۷۰۰ میره ... يه طلا فروشي هم اشنا بود ميگفت تا٧٠٠ميره بالا
زئوس70 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 5524 دوتا داره؟دوتاشو بده یه دونه پهن و خوشگل بخر آره دوتاس .این طلافروشه آشناس هرسری میریم زورکی مجبوریم بخرم .الانم برم مجبورم بخرم.آره اگه عوض کنم میخوام یکم پهنترشو بگیرم . دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37154 مانترا اون النگو کارترها رو خریدی؟ نه زنجیر گردنبندشو خریدم ۶۰ سانتی ولی یه النگو قفلی و انگشتر سیاه قلمم خریدم. عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5215 من که میخواستم بخرم پشیمون شدم، میخوام برم یه جارو برقی خوب باهاش بخرم، بیشتر لازمم هست ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
دیانااا عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1647 فروش طلا فقط واسه ی خرید خونه ارزش داره .البته جتما چیزیش رو بنام خودت بزن خونه داریم .یکم شوهرم پول داره یکمم طلاهام گفتم بزاریم روهم باز خونه بگیریم شاید ملک گرون شد. آخه پولشو الکی گذاشته بانک هرروزم از ارزش پول داره کم میشه اگه بدیمش خونه بهتره
زئوس70 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 5524 طلا میخوای برا بچه چکار؟الان بزرگا جرات نمیکنن طلا بپوشن میگن میان میزنن ازمون بذارش تو خونه براش ی ... یعنی اونیکی رم دربیارم از دستش.برا تولد یه سالگیش گرفته بود باباش .الان یه سالو نیمه دستشه دیگه شکست دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑