2821
2789
حالا با مخ نخوره زمین خداینکرده😁 معمولا آدم عاقل همه تخم مرغاشو تو یه سبد نمیزاره

من فکر میکنم بشدت سود میکنه..شاید اون پس پرده چیزی داشته باشه هنوز🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طلاهام زده شدم بفروشم بدم خونه بخرم؟

فروش طلا فقط واسه ی خرید خونه ارزش داره

.البته جتما چیزیش رو بنام خودت بزن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه ثانیه ای بعد باز میشکنه عوضش کن

آخه اونموقع مجبورم اونیکی رم عوض کنم .خدا لعنتشون کنه هیچی نشه یه تومن باید بزارم روش😕

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
حالا با مخ نخوره زمین خداینکرده😁 معمولا آدم عاقل همه تخم مرغاشو تو یه سبد نمیزاره

مانترا اون النگو کارترها رو خریدی؟

آخه اونموقع مجبورم اونیکی رم عوض کنم .خدا لعنتشون کنه هیچی نشه یه تومن باید بزارم روش😕

دوتا داره؟دوتاشو بده یه دونه پهن و خوشگل بخر

جوشش بده . تو این گرونی دیگ نمیشه هم ن 1 دونه هم بخری 

آره دوتا مث همن اگه عوض کنم مجبورم دوتاشو عوض کنم😐

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

طلا میخوای برا بچه چکار؟الان بزرگا جرات نمیکنن طلا بپوشن میگن میان میزنن ازمون

بذارش تو خونه براش ی سرمایه کوچیک باشه نفروشش

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
دوتا داره؟دوتاشو بده یه دونه پهن و خوشگل بخر

آره دوتاس .این طلافروشه آشناس هرسری میریم   زورکی مجبوریم بخرم .الانم برم مجبورم بخرم.آره اگه عوض کنم میخوام یکم پهنترشو بگیرم .

مانترا اون النگو کارترها رو خریدی؟

نه زنجیر گردنبندشو خریدم ۶۰ سانتی 

ولی یه النگو قفلی و انگشتر سیاه قلمم خریدم.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فروش طلا فقط واسه ی خرید خونه ارزش داره .البته جتما چیزیش رو بنام خودت بزن

خونه داریم .یکم شوهرم پول داره یکمم طلاهام گفتم بزاریم روهم باز خونه بگیریم شاید ملک گرون شد. آخه پولشو الکی گذاشته بانک هرروزم از ارزش پول داره کم میشه اگه بدیمش خونه بهتره

طلا میخوای برا بچه چکار؟الان بزرگا جرات نمیکنن طلا بپوشن میگن میان میزنن ازمون بذارش تو خونه براش ی ...

یعنی اونیکی رم دربیارم از دستش.برا تولد یه سالگیش گرفته بود باباش .الان یه سالو نیمه دستشه دیگه شکست