2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تهرانم جمعه عمل کردم. فقط بهت بگم نابودم از درد.نمیخام بترسونمت ها ولی خیلی عملش وحشتناکه

تا چند روز درد داره؟ من استخوانم از داخل کجه از بچگی اینجوری بودم الان 18 سالم شد باید عمل کنم

تا چند روز درد داره؟ من استخوانم از داخل کجه از بچگی اینجوری بودم الان 18 سالم شد باید عمل کنم

از جمعه تا الان تامپون توی بینیم هست. فردا تامپون رو در میارن. نفس که به سختی میکشم. دیگه از فردا که راه بینیم باز میشه باید مراقبت کنم 

من بار دوم که عمل میکنم یکبار ۱۴ سالگی یکبارم الان که ۳۵ سالمه. امیدوارم دیگه ایندفعه خوب شم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
من هم سینوزیت دارم هم خلط گلو فکر کنم علتش از انحراف بینی هست خدا کنه بعد عمل خوب بشم

امیدوارم. ولی هرچی میتونی بگرد دکتر خیلی خوب پیدا کن. شده بیای شیراز برو ولی دکتر خوب پیدا کن. خیلی مهمه. ساده از عملش نگذر

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

من پیش دکتر علی شکرریز عمل کردم هم کارش خوبه هم هزینه های جراحیشون مناسب فارغ التحصیل  دانشگاه تهرانن متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی هستن مطبشون سعادت آباد رئیس اسبق بیمارستان ناجا هم بودن
شماره تماس : 09305126425

این پیج اینستاگرامشون