2777
2789
عنوان

نامزدکینه ای.....

37003 بازدید | 938 پست

خانما من ونامزدم عید باهم رفته بودیم مسافرت اونجاخانواده ی نامزدم بهش زنگ میزدن احوالپرسی میکردن نامزدم گوشیرومیدادبامنم صحبت میکردن یعنی به گوشیه ی من زنگ نمیزدن مامان منم زنگ میزد بانامزدمم صحبت کرد ولی داداشم نه حالا چن هفته پیش داداشم رفت سفر به نامزدم گفتم زنگ نمیزنی باهاش حال احوال کنی؟گفت نه مگه اون به من زنگ زد مسافرت رفتیم؟یاگفتم به مامانم زنگ نمیزنی بگی زیارت قبول(مشهدبودیم)؟گفت نه مگه مادرمن پاش دردمیکرد مادرت زنگ زد؟خلاصه ماکه داشتیم میرفتیم مشهد من زنگ زدم ازمادرش خدافظی کردم ولی اونجا هیچکدوم یه زنگ به من نزدن حتی وقتی برگشتمم زنگ نزدن حالا نامزدم انتظارداره من بامادرش تماس بگیرم حالشوبپرسم...به نظرتون منم برگردم بگم مگه خانوادت بامن تماس گرفتن؟؟؟عین خودش رفتارکنم؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن این نامزدی. رو.

ک ارزش هیچی نداره واقعا. 

ازالان من و تو میکنه وای بحال وقتیکه وارد زندگی بشین

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
آره عین خودش باش ضمن اینکه ایشون کینه ای نیست بیشتر خاله زنکه والا این حرفا از یه مرد بعیده

داداشمم همینومیگه...همش میگه رفتاراش زنونس انگاری مردنیست...مثلا میگم داداش به تو اینطوری گفته داداشم میگه اه چقدر خاله زنکه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ول کن این نامزدی. رو. ک ارزش هیچی نداره واقعا.  ازالان من و تو میکنه وای بحال وقتیکه وارد زند ...

دیشب به من گفت زنگ بزن حال مادرمو بپرس یا بیاخونمون منم گفتم انشالا بعدا.....بخدا من که دخترم دوس ندارم اینجور بحثای خاله زنکی راه بندازم ولی اون...