2777
2789
عنوان

جز خوانی

115 بازدید | 11 پست

خانوما ب امید خدا می رم اولین جز رو بخونم.برا همتون دعا میکنم که دلتون شاد و تنتون سالم باشه.دعا میکنم منتظرا دامنشون سبز و مستأجرها صاحب سقف و بیماران لباس عافیت تنشون بشه.دعا میکنم زنان سرزمینم فرزندانی فرهیخته بار بیارند.دعا میکنم مشکل ازدواج و جهیزیه و کار جوانان حل بشه.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

چی هس؟🙁

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول باشه عزیزم برای حاجت منم دعا کن لطفا منم برای شما دعا میکنم 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
روزی ی جز از قران

واای عزیزززم😄😄 گفتم خدایا چی هس اصلا حواسم به قران نبود یه جور دیگه داشتم تلفظش میکردم.ممنون عزیزم التماس دعا.

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
واای عزیزززم😄😄 گفتم خدایا چی هس اصلا حواسم به قران نبود یه جور دیگه داشتم تلفظش میکردم.ممنون عزیزم ...

آره حمزه یادم رفته بزارم

تایپکاتو خوندم خیلی خوشحالم که داری مامان میشی برای منم دعا کن 2تاسقط داشتم میخوام ۳ ماه دیگه اقدام کنم برام دعا کن بتونم بچمو بغل کنم 🙏😔😔

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
تایپکاتو خوندم خیلی خوشحالم که داری مامان میشی برای منم دعا کن 2تاسقط داشتم میخوام ۳ ماه دیگه اقدام ...

ایشالا بحق عظمت خدا دلتون شاد و دامنتون سبز بشه بانو