2777
2789
ولی خب من خجالت میکشم بگم به کسی 

نه اصلا خجالت نکش بحث یه عمر زندگی هست و به هیچ عنوان شوخی بردار نیست راستش من خودم هم همین طور با نامزدم آشنا شدم و الان هردومون خیلی هم رو دوست داریم و چقدر خدا رو شکر میکنم که باهاش آشنا شدم و خیلی هم از اون خانم که واسطه بود ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج که مسابقه نیست.به نظر من برات زوده هنوز ولی خب هر کی نظری داره.امیدوارم خوشبخت بشی

ممنون از راهنماییت انشالله شماهم به خواستتون برسید 

برا منم دعا کن 

سنت خیلی کمه عزیزم.کاری به دختر خالت نداشته باش.حداقل بیست و دو سه سالگی بهش فکر کن.

توی شهرتون دخترها همه سن کم ازدواج میکنن؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
سنت خیلی کمه عزیزم.کاری به دختر خالت نداشته باش.حداقل بیست و دو سه سالگی بهش فکر کن. توی شهرتون دخت ...

شهر  که اینطور نیست ولی کلا فامیلامو دختراشونو زود شوهر میدن 

شهر  که اینطور نیست ولی کلا فامیلامو دختراشونو زود شوهر میدن

پس نگران نشو.ازدواج نه خیلی زود خوبه نه خیلی دیر.من دیر ازدواج کردم.33 سالگی و پشیمونم چرا زودتر ازدواج نکردم.

ولی 19 هم خیلی زوده.احتمال خدایی نکرده انتخاب اشتباه و پشیمونی هست.

به جاش سعی کن مهارت هات رو بیشتر کنی.و کم کم تو جاهای مناسب قرار بگیری .تا هم اجتماعی تر بشی و هم هر وقت زمانش رسید بیشتر دیده بشی.

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
پس نگران نشو.ازدواج نه خیلی زود خوبه نه خیلی دیر.من دیر ازدواج کردم.33 سالگی و پشیمونم چرا زودتر ازد ...

ممنون از راهنماییت انشالله شما هم به خواستتون برسید 🙏💝🌹🙌