لطفا فالو کنین میخوام تو اینستا بهش دایکرت بدم پیچ برای ی خانوم خراب مثلا ببینم جواب میده بنظرتون از کجا شروع کنم لطفا گزارش نزنین چن تا هم فالو کنین کافیه قول میدم زود پیج ام رو پاک کنم
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ببینم انقدر عاقل هستی که چهار تا ادم میان بهت میگن نکن اینکارو حرف گوش بدی
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من ک هیچ وقت شوهرمو امتحان نمیکنم چون از اونجایی ک محرم روح وجسمش هستم نقطه ضعفشو میدونم نقطه قوتشم میدونم بخاطر همین دوباره ب خودم پا میده! 😁 خو مگه دیوونه ام دوباره عاشق خودم بکنمش بعد بهش بگم خلک توسرت ک خیانت کردی! 😐
لطفا نگین کارم اشتباهه تو رو خدا فالو کنید شوهر من همش حرفاشو تو شوخی میزنه از زن دیگه و اینا میخوام بدونم واقعا همچین ادمی هست یا نه همیشه هم میگه صیغه حلال با اینکه تسنن هستیم اصلا همچین چیزی امکان نداره