2777
2789
عنوان

کرمانیا بیاین

99 بازدید | 6 پست

بچه ها عمه مامانم یه عروس کرمانی دارن بعد موقع جهیزیه نمیدونستن مادر عروس اگه خونه اجاره ای باشه و بعد از حتی پنج شیش سال داماد خونه بخره مامان عروس باید پردش بده .بعد مامان عروس براخونه اول پرده خوب نخریده بوده سرهمون کلی بحث بوده بعد فهمیدن  رسمشون این بوده

اما شرمنده عروسشون شدن حالا امشب خونه مامانم بودم عمه اومد گفت عروسم حاملس و ازاین حرفا

همش مبگفت هیچکس اشنا نداریم که رسم سیسمونیشون بدونیم اگه کسی رسم سیسمونی کرمان میدونه بگه که به عمه بگم 

البته عمه مامانم خودشون خیلی پولدارن ازایناییم هستن که ازهمه چی ایراد میگیرن چند بار خواستم بگم سیسمونی باباش بخره بچه اونه مامانم نزاشت 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بگین یه چیزی دیگ

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

رسم هر چی باشه انجام میدن دیگه .. برن از عروسشون بپرسن ..اما ب نظر من چقد مسخرس این رسما ..خوب عمتون ک وضعش خوبه تو توانش واسه نوش خرید کنه چه اشکالی داره .. مادر عروس چه گناهی کرده اخه و این گرونی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد متوجه نشدم یه تیکه نوشتی شرمنده عروسشون شدن. چرا؟؟؟

مادر عروس باید میخریده حالا یا گرون یا ارزون . کی با کی بحث کرده؟

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

کرمان مامان عروس درحد توانش سیسمونی میخره دخترایی هم هستن که ازپدرومادرشون نمیگیرن وخودشون میخرن مثل ابجیهای من که راهشون دوربود میخواستن به سلیقه خودشون خرید کنن خودشون خریدن مادرپدر عروس هم گناه نکردن که دختربدن همه چی هم روش بدن 

به عمه جونتون بگین همشهری مارو اذیت نکنه😤😕😕😕

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
بعد متوجه نشدم یه تیکه نوشتی شرمنده عروسشون شدن. چرا؟؟؟ مادر عروس باید میخریده حالا یا گرون یا ارزو ...

اخه سره پرده هی تیکه مینداخته بعد عروسش گفته ما اینو همینجوری میدیم خونه بخریمم رسم داریم پرده بدیم اون اصلی . خیلی باهم نمیسازن 

اخه سره پرده هی تیکه مینداخته بعد عروسش گفته ما اینو همینجوری میدیم خونه بخریمم رسم داریم پرده بدیم ...

همه اختلافای بین جوونا همین رسمای مسخرست ... بخدا من سر عروسیم همه چیو مامانم خرید بااینکه تو فامیلامون بودن ک دو تا کالارو اقلا داماد بخره . اما ما رووشو نداشتیم . 

اما داداشم پارسال تابستونی عقد کرد . ۴ تا کالا رو خونواده عروس  گفتن ک داماد بده . ماهم قبول کردیم . تازه بهشونم گفتیم جهیزیه هم نیاورد مهم نیس .. مهم اینه زندگی کنن مث ادم... ایکاش همه جا اینجوری بود