بچه ها سه روز مونده به موعد پری به نظرتون صبح بی بی بزنم جواب میده خیلی رحمم و دهانه رحمم تیر میکشه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه گفتم ببینم اگه منفی برم دکتر ببینم از چیه از عصر که شنا کردم همینحور تیر میکشه الان میخواستم غذا بخورم گلاب به روتون نتونستم حالت تهوع شدید و...
سرطان نباشه به هوا حاملگی باشم🤣🤣🤣🤣
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
وای ممنونم ازتون انرژی گرفتم از پستاتون ممنون منم ازخدا میخوام هرچی میخوان سریعا به حق همین شب بدست بیارین
کسی بوده علایم منو داشته باشه تیر کشیدنش یه طوریه از تویه خیلی فرق میکنه اصلا نمیدونم تشخیص بدم دقیقا کجای رحمم