2777
2789
عنوان

سوال شرعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 54 پست

اگه نمیتونی برش داری فکر کنم باید تا قبل از اذان صبح بری غسل کنی منتها با نیت جبیره.وضو هم به نیت جبیره بگیر برا نماز صبحت فردا صبح برو ناخنتو بردار بقیه وضوهاتو عادی بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال.وقتی ناخن میکارین غسل هم درست نیس؟

نه چون مانعه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
روزه ات همه جوره قبوله تو و خدای خودت غسل برای تمیزیه خدا مهربون تر از این حرفاست

خدا مهربونه ولی خودش تعیین کرده چی رو چجوری میپسنده، ما که جای اون نباید تصمیم بگیریم! 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
اگه خدا خیلی مهربونه منم برم کلی گناه کنم .این چه حرفیه  منکر مهربانی خدانیستیم ولی هرچیز حای ...

مگه بیچاره خواسته گناه کنه یا گفتم گناه کن ی کاشت ناخونه در ضمن غسل برای تمیزیه و ایشونم تمیزه

نن نظرم اینه شما هر جور راحای رفتار کن

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم

چون شما دوست عزیز قصد کندن ناخن رو داری، سعی بر برداشتن هم کردی، الان غسل جبیره کن، برای وضو هم همین طور فردا که رفتی آرایشگاه برات برداشتن، دوباره غسل کن، انشاالله که عبادات قبول باشه التماس دعا