2777
2789
عنوان

شوهر روانی😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4233 بازدید | 191 پست
این چی بود الان؟؟؟

چت منو نامزد دوستم

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه عکس لباس عروس براش فرستادم 😶😶 که برای دوستم انتخاب کردم

خدایی ی خانم با همسرت اینطوری حرف بزنه بدت نمیاد؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خدایی ی خانم با همسرت اینطوری حرف بزنه بدت نمیاد؟

😶میبینی میگه چرا منو جمع میبندی من عادی حرف زدم

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
والا راست میگه این مسخره بازیا چیه زندگیو خلاصه کردن به شوهرو زن مالک هم نباشیم لطفا، بخدا بااین رفت ...

عزیزم اینجا لسانجلس نیست ایرانه مردای ایرانی هم جنبه شون شهرت جهانی داره چ معنی داره آدم با مشتری حال و احوال کنه چوب این روشن فکریتو میخوری چون جاش اینجا نیست

لایک نکنیییییییید
چت منو نامزد دوستم

خدایی بیشتر ب چت تو و همسرت شبیه بود .. چون پر مهر بود 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

اینطوری که شما حرف زدید بخدا اگر شوهر من بود تیکه م میکرد . آخه یعنی چی عزیزدلم و قربونت و این حرفا... تو متاهلی هاااا. انگار بعضیا هنوز توی دوره مجردیشون موندن..نوع چت کردنتون افتضااااح بود 

بنظر من استارتر قصدی نداشته نامزد دوستش شاید اخلاقش همینه کسی چه بدونه 

اره منم همین فکرو میکنم😥😥

2790
2778
2791
2779
2792