2777
2789
عنوان

شوهر روانی😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4233 بازدید | 191 پست
عقده ای😮😐 الان میریزن سرت فرار کن

والا راست میگه این مسخره بازیا چیه زندگیو خلاصه کردن به شوهرو زن مالک هم نباشیم لطفا، بخدا بااین رفتارا بهمون میگن عقب مونده، شوهر من خیلی راحت به خانمایی که مشتریشن پیام میدن حالو احوال میکنن، هیچ ایرادی نداره به نظرم

یه عکس لباس عروس براش فرستادم 😶😶 که برای دوستم انتخاب کردم

فقط برو دور سر شوهرت بگرد 

به خدا فقط شوهر من بود تیکه تیکم میکرد

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این اولین بارهس که درنینی سایت از شوهر طرفداری میشود😂

ولی به نظرم شوهرت حق داره تو متاهلی عزیزم بایدمتعهد هم باشی  گلم بیست وسه سالته بچه که نیستی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببین دوست گلم معمولا مردا خیلی کم جنبه هستن به محض کوچکترین حرکتی حالا لبخندی باشه نگاهی باشه سریع فکر بد میکنن و فکر میکنن طرف دلشه و شروع میکنن ب نزدیک شدن ب زنها و بعدش دیگه گند کار از جایی در میاد هر چیزی یه حدی داره اونا رو حفظ کن ب سود خودته

یه عکس لباس عروس براش فرستادم 😶😶 که برای دوستم انتخاب کردم

این چی بود الان؟؟؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
والا راست میگه این مسخره بازیا چیه زندگیو خلاصه کردن به شوهرو زن مالک هم نباشیم لطفا، بخدا بااین رفت ...

بهشون میگه قربونت برم عزیز دلم برو چتای لسی رو بخون اخه

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
😥😥واااای جدی  چه جالب من اصلا اینجوری بزرگ نشدم فک کردم دیوونس تازه مامانم گفتم گفت انقدر نف ...

خب این تفاوت فرهنگیتونه تو فرهنگ خانوادگی شما مشکل نداره ولی تو فرهنگ خانوادگی اون این پیام خوبی براش نیست 

بهتره قبلا توافق کنید سر تفاوت فرهنگیاتون

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم