هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14702 عنوان بچه ها بیایــــــد☺ 333 بازدید | 11 پست دوست نینی سایتی مون فردا نوبت زایمانشه@هنگامه_م واسه اینکه زایمانش راحت باشه یه صلوات بفرستید😍هرکی فرستاد لایک کنه....🌺🌻🌹 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨ 1398/02/17 | 00:08 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14702 ایشالا ک خیره براشون یه بچه سالم و پربرکت😍 انشاالله😍 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 من فرستادم انشالله به سلامتی فارغ بشهبرای منم دعا کنید کمر و دلم درد میکنه الان خیلی زوده برای زایمانم برام دعا کنید بخیر بگذره
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14702 من فرستادم انشالله به سلامتی فارغ بشه برای منم دعا کنید کمر و دلم درد میکنه الان خیلی ... ممنون عزیزم ک صلوات فرستادیاگه لایق باشم حتما دعا میکنمانشاالله شما هم بسلامتی زایمان کنی😍 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 ممنون عزیزم ک صلوات فرستادی اگه لایق باشم حتما دعا میکنم انشاالله شما هم بسلامتی زایمان کنی😍 ممنون عزیز دلم😍😍😍😍
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14702 @ویهانمهر جان دوستمون رو دعا کن بی زحمت😘 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
ویهانمهر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 10819 @ویهانمهر جان دوستمون رو دعا کن بی زحمت😘 به به تبریییییییییییک چه عالیییییی🥰🥰🥰🥰چشم حتما عزیزمامیدوارم زایمانشون بسیار راحت و مثل معجزه باشه واسشون و خدا یه نینیه سالم و صالح بهشون هدیه بدهامیدوارم این اتفاق خوب روزیه تمام منتظران باشه به زودی زود خدایا شکرت❤️
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14702 به به تبریییییییییییک چه عالیییییی🥰🥰🥰🥰 چشم حتما عزیزم امیدوارم زایمانشون بسیار راحت و مثل معجز ... ممنون عزیزملطف کردی صلوات فرستادی😘انشالله دامن همه ی منتظرا سبز شه😊 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21143 ایشالله ک ب سلامتی زایمان کنه و نی نیش بیاد بغلش 🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😍 خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14702 الهییی. دورت بگردم مهربونمممم😍😍😍😘😘😘😘 این چه حرفیه عزیزمانشالله به سلامت برگردی😘😍 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨