2777
2789
عنوان

بچه ها بیایــــــد☺

333 بازدید | 11 پست

دوست نینی سایتی مون فردا نوبت زایمانشه

@هنگامه_م  

واسه اینکه زایمانش راحت باشه یه صلوات بفرستید😍

هرکی فرستاد لایک کنه....🌺🌻🌹

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ایشالا ک خیره براشون یه بچه سالم و پربرکت😍

انشاالله😍

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فرستادم  انشالله به سلامتی فارغ بشه برای منم دعا کنید کمر و دلم درد میکنه  الان خیلی ...

ممنون عزیزم ک صلوات فرستادی

اگه لایق باشم حتما دعا میکنم

انشاالله شما هم بسلامتی زایمان کنی😍

@ویهانمهر جان دوستمون رو دعا کن بی زحمت😘

@ویهانمهر   جان دوستمون رو دعا کن بی زحمت😘

به به تبریییییییییییک چه عالیییییی🥰🥰🥰🥰

چشم حتما عزیزم

امیدوارم زایمانشون بسیار راحت و مثل معجزه باشه واسشون و خدا یه نینیه سالم و صالح بهشون هدیه بده

امیدوارم این اتفاق خوب روزیه تمام منتظران باشه به زودی زود

خدایا شکرت❤️
به به تبریییییییییییک چه عالیییییی🥰🥰🥰🥰 چشم حتما عزیزم امیدوارم زایمانشون بسیار راحت و مثل معجز ...

ممنون عزیزم

لطف کردی صلوات فرستادی😘

انشالله دامن همه ی منتظرا سبز شه😊

ایشالله ک ب سلامتی زایمان کنه و نی نیش بیاد بغلش 🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
الهییی. دورت بگردم مهربونمممم😍😍😍😘😘😘😘

این چه حرفیه عزیزم

انشالله به سلامت برگردی😘😍