2777
2789
عنوان

جراحی بینی

86 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزم شبتون بخیر ،میشه لطفا یه جراح خوب واسه بینی گوشتی توتهران بهم معرفی کنید ممنونم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

هرجا میری فقط خوووووووب تحقیق کن با صبر ، مثل من عجله نکنیا.

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر علی عباسی   تخصصشون بینیهای گوشتیه  ، منو خواهرم  پیشش  قبل از عید عمل کردیم و راضیم  خدا رو شکر   . ۷ و نیم هم  هزینه عمل شد 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
سلام.همسر خانم شیلا خداداد    

اون گرون میگیره من نهایت تا ۸ تومن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
هرجا میری فقط خوووووووب تحقیق کن با صبر ، مثل من عجله نکنیا.

چرا مگه چی شدی تو 

دکتر علی عباسی   تخصصشون بینیهای گوشتیه  ، منو خواهرم  پیشش  قبل از عید عمل کردی ...

مرسی عزیزم واقعا راضی هستی ازش اذیت نشدی 

مرسی عزیزم واقعا راضی هستی ازش اذیت نشدی 

درد  اصلا  دوران نقاهت  خیلی خوب بود  هم خودم  هم خواهرم . البته خیلیها میگن  عمل بینی درد نداره  اما تو اطرافیانه ما  بودن  کسایی که درد کشیدن.   الان  دو ماه چند روزه عمل کردیم   هنوز بینیمون جانیفتاده  ورم صورتمون  تازه  خوب شده  خوده بینی هم  تا  یه سال  باید صبر کنیم تا جا بیفته.  اما تا الان  راضی هستیم . خواهرم  صد درصد راضی  اما من  هنوز توقع دارم بهتر شه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
درد  اصلا  دوران نقاهت  خیلی خوب بود  هم خودم  هم خواهرم . البته خیلیها میگ ...

مرسی عزیزم 

چرا مگه چی شدی تو 

من مشهد ، پورصادق عمل کردم ، خراب کرد عوضی ، ۷ تومن گرفت دوسال پیش. کج کرد ، نوکشم درست جمع نکرد. گول معروفیش رو خوردم.

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم 

الان  واسه رمضون تخفیف زده  ۶ تا ۶ نیم

اینستا  داری بزن کاراشو ببین