zohrejooon مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 117 عنوان ivf iui | مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 80 پست سلام دوستان میخواستم بدونم الان هزینه آی وی اف و آی یو آی چنده اگه کسی به تازگی رفته میشه منو هم راهنمایی کنه؟بیمارستان شریعتی یا امام خمینی هزینه هاشون باهم فرق دارن یا همه جا یه قیمت؟ بعد تو مطب iui انجام بدن جایی رو سراغ دارید که معرفی کنید؟ 1398/02/16 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 خداروشکر، کجا انجام دادین. کاش برای منم بدون درد بشه خیلی نگرانم شریعتی پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
زلالی عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 564 مرسی هانیه جان خیلی خوشحالم موفق شدی ببیخشید هی سوال میپرسم عزیزم بعد از انتقال استراحتت چجوری بود
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 چقد طول میکشه تا ویزیت بشی و بری تو سیکل انتقال؟ خب باید بری و بیایی دیگه.ده بار بیشتر رفتم .باید صبور باشی پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 اره بار اول گرفت 9 تا جنین برام تشکیل شد ایشالا شما هم با بار اول نتیجه میگیری مبارکه به سلامتی پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
zohrejooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 117 خب باید بری و بیایی دیگه.ده بار بیشتر رفتم .باید صبور باشی تو این ده بار لازمه شوهرتم باشه،چن من به شوهرم مرخصی نمیدن ،چند ماه طول کشید کلا ؟
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 تو این ده بار لازمه شوهرتم باشه،چن من به شوهرم مرخصی نمیدن ، چند ماه طول کشید کلا ؟ نه اصلا.فقط روز تخمک کشی اونم باید بیاد که نمونه بده دیگه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 تو این ده بار لازمه شوهرتم باشه،چن من به شوهرم مرخصی نمیدن ، چند ماه طول کشید کلا ؟ اگه زود مدارکتو اماده کنی زیاد طول نمیکشه.مثلا عکس رنگی.تست پاپ اسمیر.نامه معاینه سینه از جراح عمومی.ازمایشات هورمونی.ازمایش اسپرم همسر.اینا رو میخوان اگه زود اماده ککنی زودتر میری پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 تو این ده بار لازمه شوهرتم باشه،چن من به شوهرم مرخصی نمیدن ، چند ماه طول کشید کلا ؟ یه بارم باید بره ازمایش اسپرم پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
zohrejooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 117 نه اصلا.فقط روز تخمک کشی اونم باید بیاد که نمونه بده دیگه خوبه خداروشکر یه روزه رو بهش مرخصی میدن ،شرمنده گلم انقد سوال میپرسم واس خودتون چقد طول کشید تا برید تو سیکل؟
هانیه001 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1873 مرسی هانیه جان خیلی خوشحالم موفق شدی ببیخشید هی سوال میپرسم عزیزم بعد از انتقال استراحتت چجوری بود نه عزیزم خودمم اینجور بودم دوست داشتم از همه بپرسم بدونم چه خبرهمن حقیقتا خیلی استراحت کردم 2 هفته اول رو که خیلی زیاد فقط یه دور کوچیک میزدم تو خونه با دسشویی
zohrejooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 117 انقد سوال پرسیدم فرار کردی گلم ببخشید 😄ممنون که تا اینجاشم وقت گذاشتی ان شالله انتقالت بدون دردسر و پر ثمر باشه ❤
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 خوبه خداروشکر یه روزه رو بهش مرخصی میدن ، شرمنده گلم انقد سوال میپرسم واس خودتون چقد طول کشید تا بر ... سونو میکنن بعد از رو اون معلوم میشه.مشکلی باشه یا نباشه.به این چیزا بستگی داره.حالا بری دستت میاد.اونجام با خانومها صحبت میکنی اگاه تر میشی پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
zohrejooon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 117 سونو میکنن بعد از رو اون معلوم میشه.مشکلی باشه یا نباشه.به این چیزا بستگی داره.حالا بری دستت میاد.او ... ممنون گلم ،شرمنده نوبت دهیش تلفنی یا حضوری؟
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13145 ممنون گلم ، شرمنده نوبت دهیش تلفنی یا حضوری؟ حضوری پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
aeaeaeaeae عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 221 سلام.من دارم انجام میدم تو شریعتی.راضی هستم .مرتبه همچی.دفترچه بیمه داری؟ سلام. ببخشید خوب هستید؟تا مرحله انتقالت چقدر هزینه کردی؟ هزینه تخمک کشیت چقدر شد؟ تو رو خدا جوابم رو بدید.