2777
2789
عنوان

ivf iui

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 80 پست
سلام. ببخشید خوب هستید؟تا مرحله انتقالت چقدر هزینه کردی؟ هزینه تخمک کشیت چقدر شد؟ تو رو خدا جوابم رو ...

دقیقا یادم نیس یعنی جدا جدا نمیدونم.ولی کل مراحل اگر دفترچه بیمه داشته باشی خیلی کم میشه.بیشترش پول داروهاست.برا من همه ی همش سه تومن

بیمارستان کلا نهایت پونصد بشه با دفترچه البته

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
دقیقا یادم نیس یعنی جدا جدا نمیدونم.ولی کل مراحل اگر دفترچه بیمه داشته باشی خیلی کم میشه.بیشترش پول ...

ممنونم عزیزم از پاسخگویت گلم. انشاا.... به سلامتی کارات رو انجام بدی عزیز دلم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من برای ناباروری رفت مطب دکتر مهشید کریمی خیلی دکتر خوبیه فلوشیپ فوق تخصصی ناباروریه دکتر زنان خودش بهش معرفی کرده بود که بره پیش این دکتر آی وی افش هم انجام داد واسه الانم که کروناس اگه خواستی وقت بگیری از سامانه آنلاینش میتونی هم مشاوره بگیری هم نوبت بزار لینکشو برات بزارم https://mavarateb.com/doctor/دکتر-مهشید-کریمی

بستگی به دفترچه بیمه هم داره.شریعتی من رفتم فقط داروها رو خودم خریدم.بقیه هزینه های خود بیمارستان و ...

سلام .ببخشین منم دفترچم نی وهای مسلح برای ای وی اف تو بیمارستان طالقانی میتونم ازش استفاده کنم؟

ممنون عزیزم

بیمارستان با بیمه ات خیلی ناچیز میشه

بقیه هزینه ها پول داروهاس که اونم باید نسخه اتو ببری اداره بیمه تایید کنه.بعد ببری داروخانه ارزون بگیری

بیمارستان با بیمه ات خیلی ناچیز میشه بقیه هزینه ها پول داروهاس که اونم باید نسخه اتو ببری اداره بیم ...

چقد خوب ،خیلی ممنون عزیزم،من میخوام ای وی اف کنم چون ذخیره تخندانم۰.۳۴.من ازمایشگاه کوثرمحلاتی رفتم ازایش دخیره تهمدان دادم بنظرتون اونجا معتبره

چقد خوب ،خیلی ممنون عزیزم،من میخوام ای وی اف کنم چون ذخیره تخندانم۰.۳۴.من ازمایشگاه کوثرمحلاتی رفتم ...

نمیدونم.ببین مرکزی که میری اونو قبول دارن؟

من از ازمایشگاه بیرون بردم 

بستگی به دفترچه بیمه هم داره.شریعتی من رفتم فقط داروها رو خودم خریدم.بقیه هزینه های خود بیمارستان و ...

سلام  عزیزم من امروز رفتم شریعتی دفترچم نیورهای مسلح ،اول خودم باید هزینه هاشو بدم بعد نامه اشو ببرم اداره یا اینکه خود بیمارستان باین بیمه برام هزینه هارو کم میکنه؟

سلام  عزیزم من امروز رفتم شریعتی دفترچم نیورهای مسلح ،اول خودم باید هزینه هاشو بدم بعد نامه اشو ...

خود بیمارستان کم میکنه

برا دارو هم من میرفتم اداره بیمه نامه تاییدیه میداد رو نسخم بعد میرفتم داروخانه ارزونتر حساب میکرد