2777
2789
عنوان

اوضاع مسکن

116 بازدید | 12 پست

خانما به نظرتون اوضاع خونه چی میشه ما قصد خرید داریم یکی میگه بخر گرون میشه یکی میگه نخرید ارزون میشه

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )

موندیم پولمونو چیکارش کنیم فقط میدونم اینروزا پول تو بانک گذاشتن اشتباه محضه هر روز داره از ارزش پولمون کم میشه

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تو کار ملکم اگه قصد خرید دارید حتما بخرید  هیچوقت هیچوقت ارزون نمیشه ولی گرون شدنش احت ...

اخه چن شب قبل از اخبار اعلام شد که قراره نظارت کنن و هیچ خونه ای بدون ثبت قیمت رسمی از طرف دادگاه فروش نمیره نمیدونم اعتماد کنیم به این حرفا یا نه

سلام من تو کار ملکم اگه قصد خرید دارید حتما بخرید  هیچوقت هیچوقت ارزون نمیشه ولی گرون شدنش احت ...

نمیدونید سرمایه تو ملک بهتره یا طلا بخریم 

واقعا همه چی رو هواس😐نمیدونیم ما خودمونم تو آمپازیم یعنی واقعا چقد بی چشمو رو هستن این دلالا که باز بکشن بالا قیمتو

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
واقعا همه چی رو هواس😐نمیدونیم ما خودمونم تو آمپازیم یعنی واقعا چقد بی چشمو رو هستن این دلالا که باز ...

اره واقعا همه سردر گمن