دنیا۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 429 عنوان اوضاع مسکن 116 بازدید | 12 پست خانما به نظرتون اوضاع خونه چی میشه ما قصد خرید داریم یکی میگه بخر گرون میشه یکی میگه نخرید ارزون میشه ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم ) 1398/02/16 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 429 موندیم پولمونو چیکارش کنیم فقط میدونم اینروزا پول تو بانک گذاشتن اشتباه محضه هر روز داره از ارزش پولمون کم میشه ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )
mehrdad64 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 90 سلام من تو کار ملکم اگه قصد خرید دارید حتما بخرید هیچوقت هیچوقت ارزون نمیشه ولی گرون شدنش احتمالش زیاده
مهزاد_ف16052 عضویت: 1393/02/13 تعداد پست: 2865 تجربه ثابت کرده تو این مملکت چیزی که گرون شده محاله ارزون بشه. ولی گرونتر بشه یا نه رو نمیدونم
الهه1393 عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 979 چی ارزون میشه که خونه ارزون شه این دوره زمونه هر چی خریدی برنده ای. پول خورده میشه .
دنیا۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 429 سلام من تو کار ملکم اگه قصد خرید دارید حتما بخرید هیچوقت هیچوقت ارزون نمیشه ولی گرون شدنش احت ... اخه چن شب قبل از اخبار اعلام شد که قراره نظارت کنن و هیچ خونه ای بدون ثبت قیمت رسمی از طرف دادگاه فروش نمیره نمیدونم اعتماد کنیم به این حرفا یا نه ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )
mehrdad64 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 90 اخه چن شب قبل از اخبار اعلام شد که قراره نظارت کنن و هیچ خونه ای بدون ثبت قیمت رسمی از طرف دادگاه فر ... نه
دنیا۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 429 سلام من تو کار ملکم اگه قصد خرید دارید حتما بخرید هیچوقت هیچوقت ارزون نمیشه ولی گرون شدنش احت ... نمیدونید سرمایه تو ملک بهتره یا طلا بخریم ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )
mehrdad64 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 90 نمیدونید سرمایه تو ملک بهتره یا طلا بخریم طلا ریسکه اما ملک حداقل توش ضرر نداره
آلاااااا عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5694 صد درصد خونه بخر توکل کن به خدا دلت را قرص کن و حتما خوته بخر حتما طلا ریسکه میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
pishuli عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 5213 واقعا همه چی رو هواس😐نمیدونیم ما خودمونم تو آمپازیم یعنی واقعا چقد بی چشمو رو هستن این دلالا که باز بکشن بالا قیمتو انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
دنیا۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 429 واقعا همه چی رو هواس😐نمیدونیم ما خودمونم تو آمپازیم یعنی واقعا چقد بی چشمو رو هستن این دلالا که باز ... اره واقعا همه سردر گمن ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )