2777
2789
عنوان

چه کاری درسته؟

44 بازدید | 5 پست

اگه یه پدر که اولین مرد زندگی هر دختری هست بت دخترش هست بشکنه بر حسب بیکاری مداوم بدبینی و بیماری و اعتیادش برای  خانواده اش مشکلات زیادی درست می کرد هر بار که قول می داد دیگه انجام نده کارهای بدش رو زیر قولش میزد تا مرز طلاق با مادر خانواده و آسیب روحی جبران ناپذیری به دختر و زنش میزد به حدی که بچه از ۸ سالگی دارو اعصاب بخوره  و آدم افسرده بشه اون پدر در نهایت  آدم سر به راهی میشه البته بعد از ۱۸ سال چه کنه اون دختر ازدواج کنه با این که خوبی از زندگی مشترک ندیده یا ببخشه پدرش رو یا نه واقعا چه کاری درسته؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیـدونم

(: جوونی چیه حاجی اندازه یه پیرمرد 80 ساله سختی دیدیم تو این زندگی کوفتی:))- عآدَمآیِه‍ موَقتی وَ زَخمآیِه‍ ابَدیـ هیچکدومِشونو باور نَکن، هَمشون اِدعان! -مُورفینِ این قَلبِ شِکَستهِ شُدی:)♡شَبیهِ آخرینْ سیگآرِ قَبلِ تَرک دِلچَسبے :)! 
نفهمیدم

اون دختر منم با این موارد که گفتم چه کاری درسته

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!