2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

233 بازدید | 12 پست

شوهرم خسیسه،دست بزن داشته موقع عصبانیت

اصلا منو دوست نداره 

شادی و ناراحتی من اصلا براش مهم نیست و ...

الانم ک شکایت بازی شده😞

نظرتون چیه؟

من دوسش دارم 

من ۲۴ اون ۳۷

بچه نداریم پنج ساله ازدواج کردیم .

تنها چیزی ک اذیتم میکنه اینکه دوسش دارم ولی اخلاقش و خانواده اش زجرم میدن

چکار کنم؟طلاق توافقی بگیرم؟بعدش میتونم فراموش کنم؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

چیشو دوست داری دقیقا؟

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهرمو گذاشتم اجرا .از خونه بیرونم کرده عدم تمکین زده برگشتم خونه نبود و ب پیام هامم جواب نمیده.

تا اجرای حکم عدم تمکینم موندخ معلوم نیست خونه بزاره نزاره 

کلا دو دلم .

میگم زود تمومش کنم برم😞خیلی برام سخته ولی من کمبود محبت گرفتم از دستش

اصلا محبت نمیکرد همش من دنبالش بودم 

ی ۵رور الکی و خرکی هم داره ک نمیدونم برای چیش هست

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

چیشو دوست داری دقیقا؟

نمیدونم 😞فقط میدونم تو هر،شرایطی دلتنگشم 

دعای  طلاق و مزمل فوت کن غذاش عاشقت  بشه

ب نظرت اثر داره؟

اخه ما سه ماهه جدا هستیم😞

دست بزنش از همه اینا که گفتی بد تره   درآمدی داری یا چیزی به نامت هست؟

ن هیچ پولی ندارم درامد و شغل و تحصیلاتم ندارم دیپلمم

نمیدونم 😞فقط میدونم تو هر،شرایطی دلتنگشم 

خب وقتی نمی‌دونی اون اسمش دوست داشتن نیست. گاهی وابستگی و اعتیاد هم هست.. دوست داشتن بی دلیل که نشد حرف! مثلا یک معتاد هم بگه من عاشق مواد مخدرم. همش دلتنگش می‌شم. آیا احساسش ارزشمند هست و باید بر اساسش تصمیم بگیره؟

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»