2777
2789
عنوان

ترس خیانت

268 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۲۲سالمه تازه عقد کردم با همسرم‌۶سال دوست بودیم  تو دوستی همه حدو حدودا رو نگه داشتیم خیلی هم همو دوس داشتیم پسر خوبیه از یه‌خانواده اصیل‌وعالی، انقد جدیدن دورورم طلاق دارن میگیرن همسرشون خیانت کرده و یا.. خیلی ترس افتاده تو دلم همش میگم نکنه عادی شم براش جذابیتمو ازدست بدم؟خیلی فکرای منفی و بد میاد تو ذهنم...من همسرمو خیلی زیاد دوس دارم 

حذف کاربری نی نی سایت بهترین درمانه حالته 😉

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم اگه انتخاب خوبي انجام دادي هيچوقت تكراري كه نميشي هيچ روز به روز عشق و علاقه تون بيشتر ميشه

خيانتم فكرشو نكن وقتي چيزي نشده،زندگي خودتو بكن اگه ميخواي خوشبخت بشي،تمام زوج هاي دنيا هم طلاق بگيرند دليلي نميشه شما هم به رابطه تون شك كنيد

بس کنید از خیانت بکشید بیرون من همسرم خونه مامانشه بخدا زنگ زدم با مامانشم حرف زدم بعد اومدم این سایت همش منتظرم شوهرم بیاد خونه پاره ش کنم اخه احساس میکنم تو خونه مامانش زن صیغه ای برده داره خیانت میکنه